uzun zamandır aynı sorun bende de var, artık 4k foto yüklemekten vazgeçerek çözdüm sorunumu:)
Hocam şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu. 4k hakkım var uygun .jpg yüklüyorum. Full HD'yi 1920x1080 haricinde fotoğraf yükleyemezsiniz mesajı çıkıyor.
Merhaba, 4K yükleme probleminizin hesabınızdan veya siteden kaynaklı olmadığını düşünmekteyim. Sizin hesabınız üzerinden 4K fotoğraf yüklemeyi başardım. Farklı bir tarayıcı üzerinden denemeniz veya anti virüs programı, adblock gibi eklentileri devre dışı bırakmanızda işe yarayabilir.
Hocam işin ilginç tarafı sitede bir hatalar var. Hata bildirebileceğimiz cevap alabileceğimiz kimse yok.
Yaw ben HD bile yükleyemiyorum nedense :))))))))))))))))))))))))
Kenan abi site hakkında kısmında "4K Fotoğraf sadece 3840 piksel x 2160 piksel olarak 30 günde bir yüklenebilir. Bu sadece bir yıldız almış üyeler için geçerlidir." iberesi yer aldığı için yükleyemediğimi belirttim. Saygılarımla...
Yok Kenan hocam sadece 4k açıktı. Full HD kapalıydı.
Mehmet Abi, fotoğraf yüklerken hem 4k hem de full hd' yi "açık" olarak işaretledi isen böyle bir karışıklık olmuş olabilir. Senin full hd yüklediğin kareyi bu yüzden 4k' ya atmış olabilir sistem. 4k yükleyeceksen sadece 4k' yı, full hd yükleyeceksen sadece full hd' yi "açık" yapmak gerekiyor olabilir. (Son yorumundan sanki 4k ve full hd ikisini de "açık" olarak işaretlemişsin gibi algıladım.) Furkan, 4k için 2 yıldız sahibi olman gerekiyordu ve bu da 500 puanda hak ediliyordu diye hatırlıyorum. Ayrıca 4k ayda 1 kez yüklenebiliyor.
Bunlarla alakalı bir sıkıntı yok hocam. Bende 4k ve hd ikiside açıkken 4k yüklememi bir türlü yapmadı hd görüntümü de 4k'ya attı. Sistemsel bakılması gerekiyor.
Yüklemişsiniz. Dikkat edilmesi gereken,HD için pixel sayılarının 1920x1080 , 4K için 3840x2160 olmasıdır, ne eksik, ne fazla, pixel sayıları tam olmalıdır. Ayrıca : HD için 1MB 4K için 4MB sınırı vardır. Birde tabiki zaman limiti.
Bende 4K yükleme yapamıyorum ama full hd de sorun çıkarmıyor.