TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Broşür

Dikkuyruk Dikkuyruk 16.10.2019 00:17:00
Merhaba, kuş gözlemciliği ve kuşlar hakkında her yaş grubuna hitap eden Türkçe-İngilizce bir broşür hazırlamaktayım. Yararlanabileceğim, önerebileceğiniz her türlü kaynak ya da bilgi elinizde varsa ve yollamak isterseniz tameryilmaz15@gmail.com adresine beklerim. Kuşlar hakkında ilginç bilgiler, kuşların göç etme sebepleri, kuş gözlemciliğinde dikkat edilmesi gerekenler vs. her türlü bilgi olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederim. Selamlar....

DilekveTunç DilekveTunç 16.10.2019 22:21:00

Çok iyi fikir, epostanıza we transfer ile göndererim bir iki gün içinde. Kendi ismimi vs kaldırayım. Dilek

Dikkuyruk Dikkuyruk 16.10.2019 13:47:00

Dilek Hanım haklısınız ama özellikle daraltmak istemedim ki her bilgi önemli.Broşürde yer veremediklerimizi başka bir projede veya eğitimde de kullanabiliriz. Siz müsait oldukça okul eğitimlerinde de kullanabileceğimiz sunum,pdf vb. dökümanlardan paylaşırsanız harika olur. Her yıl bir çok öğrenciye erişiyoruz. Ne kadar fazla yararlı bilgi olursa o kadar iyi olur. Çok teşekkür ediyorum şimdiden....

surgeon surgeon 16.10.2019 12:43:00

Keşke sitemizin Yayınlar bölümünde böyle bir çalışma olsa. Çok yararlı olur diye düşünüyorum...

furtun furtun 16.10.2019 11:17:00

Ne güzel işler bunlar. Böyle projeleri Trakus forumda görmek ve işbirliğine tanık olmak moral verdi. Dilek hanım, sizin için de uygun ise sunumunuzu yayınlar bölümüne ekleyelim. Dilerseniz biz de yardımcı oluruz.

DilekveTunç DilekveTunç 16.10.2019 10:23:00

Merhaba, Konu aralığı fazla geniş. Arşivde çok şey var. Hangi birini göndereyim? İsterseniz telefonlaşalım, öncelikli olanı göndereyim. Ben biyomimikriyi çok önemsiyorum bu arada :) Edit: Gene de "Öğretmenler için kuş gözlem" sunumumu we transfer ile gönderdim belki ilham verecek birşey çıkar oradan. Selamlar, Dilek

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT