TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Yine VİDEO sorunu

zaferK zaferK 28.10.2019 00:05:00
Altı aydan beri videoyla ilgili ne kadar sorun varsa yaşadım...
Önce nasılsa buharlaşan ,kaybolan videolar...sonra tıklayınca açılmayan video sorunu...
Daha sonra aylarca video yükleyememe...
Sonra 8-10 denemeyle-her nasılsa- arada bir video yükleme imkanı...sonra yine yükleyememe...
Sonra İlginç bir yöntem önerisiyle birkaç video yükleme imkanı...ve fakat bu videoların tür sayfasında görünmemesi sorunu...
Şimdi de hiç bir cihazdan ,hiçbir yöntemle video yükleyemiyorum artık...
Sitede 5000 e yakın üye var ,bunları yaşayan sadece benim...
Neden sadece ben ...sorunun ne benim uygulamalarımla ve ne de kullandığım cihazlarla bir ilgisi yok ;tamamen siteden kaynaklanıyor...ve neden bir türlü çözülemiyor ?
Artık sorunumu bildirmeye utanır oldum...
...ve bu oyundan sıkıldım...
Şaşkınım ,bir anlam veremiyorum...

zaferK zaferK 29.10.2019 19:07:00

Tekrar teşekkürler Yavuz hoca...selamlar...

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 29.10.2019 18:31:00

Zafer abi. Benim yönünden eklemeler yapıldı. Saygılar.

zaferK zaferK 28.10.2019 18:48:00

Kadirim merhaba ,bu konuda senlik bir durum yok.Olduğunda zaten sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. Kullandığım cihazlarda ,sistemlerde ve uygulamalarımda hiç bir değişiklik yok.Buna rağmen birkaç haftada bir video yükleme sorunu oluyor.Bunun için iki kez bilgisayar-yazılım uzmanı arkadaşlarla uğraştık.Başaramadık ,neredeyse her yolu denediler olmadı.İkisi de sorunun site kaynaklı olduğunda ısrar ettiler.Ama site görevlisi arkadaşımız ''Siteyle ilgili sorun yok'' diyorsa yoktur.Bu durumda yapılacak bir şey de yok... Bekleyeceğim ,arada bir deneyeceğim...sorun kendiliğinden çözülürse yüklerim ,çözülmezse de sağlık olsun...ne diyelim. Selamlar ,sevgiler...

zaferK zaferK 28.10.2019 18:41:00

Çok teşekkürler Yavuz hoca ,en azından bunun bir sorun olmamasına sevindim... Selamlar ,sevgiler...

Kadird Kadird 28.10.2019 12:34:00

Zafer Abi merhaba, Yazılımdan sorumlu arkadaşıma rica ettim, kendisi tekrar çalıştı, (daha önce yaptığı gibi, farklı cihazlardan denemeler yaptı, hiçbirinde problem olmadığını bana gösterdi) ve sonuç olarak siteden kaynaklanan bir problem olmadığını rapor etti. Yapmamızı istediğin bir şey varsa, yapabileceğimiz bir şey varsa, açıkça belirtirsen, (buradan yazarak veya Yönetime İletişim linkinden ileterek), çözmek için elimizden geleni yaparız. (Tür videolarının tür sayfasına gitmesi manuel yapılıyor, Yavuz Abi'nin dediği gibi, o kısmı Yavuz Abi yapacaktır.) Kolay gelsin. Selamlar...

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 28.10.2019 12:06:00

Zafer abi tür sayfalarında görünmemesi benimle ilgili bir eksiklik.İstanbul dışındayım dönünce halledeceğim. Otomatik görünmüyor ben ekliyorum.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT