TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Okul

msaltik msaltik 12.12.2019 15:47:00
Az önce anasayfaya girdiğimde Trakuş un jestini gördüm. 5 yıl önceki gibi mutlu oldum, duygulandım.

Sevgili Emrah Kayhan da özelden bir mesaj atmıştı. O mesaja epey geç cevap yazabildim. Bugün paylaştığım videoyu hazırlarken Kuzeyle konuşmalarımız geldi aklıma.

Sonra Veysel abiyle ve Mutluyla birlikte dörtlü grubumuzdaki konuşmaları tekrar okudum. Hala saklarım onları.

Çok yetenekli bir insan olmadığım için birçok dalda birşeyler yapmaya çalışıyorum. Birini becerebilsem ona odaklanacağım :)) Ama bu kadar işte. Ancak ne yaptıysam keyif alarak yapmaya çalıştım.

Kuşta araziye çıkıp, eli boş döndüğümüzde aklımda yediğimiz üzümler kalıyor benim. Yada ikimize de kertik olan Zeytin Mukallidinin bariz yeri gelmişken, benimle Salda Gölü ne gelen Mustafa Özdemir in arkadaşlığı...

Kutupla ilgili coşarken kızımın tv de beni görüp "bu benim canım babam ama" demesi...

Herşeyin karşılığı var, bunların yok...

Tüm bunları yaşamamda nokta kadar emeği geçenlere, ama en çok da her zaman okulum dediğim Trakuş a teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Aynı düşünceyle ve amaçla, aynı noktada buluşabildiğim tüm insanlara da selam olsun, siz de iyi ki varsınız

msaltik msaltik 14.12.2019 22:26:00

teşekkür ederiz. Tüm camiaya mutlu yıllar şimdiden :)

ersoymatras ersoymatras 14.12.2019 22:03:00

Aileniz ile birlikte mutlu yıllar dilerim Murat bey :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT