7. dakikasına bakarsanız, böyle sergilerde TRAKUŞ tan fotoğraf alma şansları yok. Nereden aldılar bilmem ama keşke bizden indirebilseydiler, büyük basabilirlerdi. Üzüldüm açıkçası.
Kişiden fotoğraf istemek kolay değil, örneğin bir gün Aslan Kezler Beyi aramıştım, arkadaşım gelmedi yerine bugün onlarca hasta baktım demişti (Galiba 120 mi demişti sallamayayım), gene normal günlerinde ameliyathanede yoğundur akşam eve geldiğinde ben nasıl fotoğraf isteyeyim. Neyse ki ölene kadar yetecek arşiv yapmıştım, TRAKUŞ tan ve izin veren üyelerden :) Malum siteden artık fotoğraf indirilemiyor :) :) Ama ya diğer öğretmenleri öğrenciler? Sizi tanımıyorlar ki nasıl isterler?
HABER İSE ŞÖYLE:
SULTANGAZİ, Sultangazi Şehit Ferdi Yurduseven Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Akar öncülüğünde kurulun "Kuş Gözlemciliği Kulübü" öğrencilerinin hazırladığı "Kuş Gözlem Sergisi"nin açılışı yapıldı.
Videoyu izlemenizi öneririm böyle öğretmenler umut veriyor:
https://www.haberler.com/istanbul-sultangazi-de-kus-gozlem-sergisi-acildi-12725025-haberi/ Sergiyi Perşembe günü ziyarete gitmeyi düşünüyoruz,öğretmen olan bir TRAKUŞ üyesi ile gidececeğiz.
Dilek