Ellerinize sağlık.
Uygulama cok guzel. Emegi gecenlerin eline saglik. Ben webten gozlem girmek yerine bu uygulamadan giriyorum bir suredir ve cok memnunum bir husus haric. Konum secemiyoruz. Ben mesela arazideyken gozlem girmeyi degil de, sonradan girmeyi tercih ediyorum. Ama sadece haritada uygulamayi actiginiz andaki konumu secebiliyoruz. Fakat bunu aşmanın iki yolu var. Ya gozlem alanindayken uygulamayi acip, konumu secip sora taslak olarak kaydedip sonra istediginiz bir vakitte o taslak uzerinden devam edebiirsiiz, ya da uygulamayi onceden hic acmayip, evinize ofisiniz vs gidince fakegps veya benzeri bir prgram kullanip konum secebilirsiniz. Cok oemli bir detay degil ama benim gibi arazi sonrasi uygulamadan gozlem girmek isteyenler icin bir alternatif. Selamlar.
Çok teşekkürler, evet okumuştum taslak bölümünü. Ama bu sabahki (Perşembe) gözlemimi evde şimdi telefon uygulamasından giremiyorum anlık olmadığı için değil mi? Çünkü Taslak vs girilmedi. dg
Çok güzel bir uygulama olmuş,emeği geçenlere teşekkürler.
Fotograf eklemeden devam edemedim ios da...
Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Merhaba, Sitede ki GÖZLEMLER bölümünde yeşil telefon iconuyla yayınlanıyor.
Merhaba, internet bağlantınız olmadığında sadece GPS açık bir şekilde arazideyken taslak oluşturun daha sonra internete bağlandığınızda taslağı tamamlayıp gönderebilirsiniz. Taslaklar hakkında detaylı bilgi için kılavuzun, 8. sayfasına bakabilirsiniz.
Ya ba da ba duuuu! Emeklerinize sağlık, çok teşekkür ederiz. Sorum olacaktı :) Sanırım anlık giriliyor gözlemler, eğer öyleyse internet çekmediği yerde ne yapacağız? Mesela denemek istedim. Bugün öğlen Kadıköy gözlemimi, şimdi evde giremedim. Selamlar, Dilek
Güzel uygulama, indirdim ama daha gozlem girişi yapmadim. Emegi geçenlerin eline saglik. Yapilan gozlem siteden görülecek degilmi?