Çooooooookkkkk güzel bir hikaye.. Harika bir başarı öyküsü. Emeği geçenleri kutlarım. Başta Albayım, mirelayım Ferit Başbuğ'u
Ferit Bey Azminiz ve başarınız için Tebrik ediyorum.
Emeği geçen herkesi kutlarım, Ferit bey bir Efsane oldunuz bu rekor geçilemez :)
Ferit beye de emeği geçenlere de tebrikler. Ferit beyin kertik öyküleri tam macera. Yaren leyleği ilk çeken olduğunu da yeni öğrendim. Nice başarılara...
Gönülden tebrikler...
Emeği geçen herkesi kutlarım, tebrkler komutanım selamlarımla.
Başta Ferit Beyi ve tüm emeği geçenleri kutlarım.
Zor ve yorucu, ama bir o kadar da heyecanlı bir yıldı. Büyük başarını bir kez daha kutlarım. Selamlar.
Çok güzel bir öykü. Darısı başımıza, tabiki yavas yavaş.
Ferit bey tebrik ederim !
Tebrik ederim albayım , daha nice başarılara
Ferit bey, Sağ olun, ama sizler varken kendimi sitenin sahibi olarak hiçbir zaman görmedim, bazılarınızın emeği beni de geçmiş durumda, burası hepimizin.
Tebrikler albayım. Emeğine sağlık.
Tebrik ederim, çok güzel...
Ferit bey. harika olmuş emeğinize sağlık. Selamlar.
Tebrikler ferit hocam övgüye değersiniz çok başarılısınız.Daim olsun inş.
Bu çalışma beni öylesine mutlu ettiki tüm yüreğimle Çoook teşekkür ederim... Mümkün olsada küçük bir kitapçık haline gelsede doya doya okusak canlı canlı hayatını ve anılarımı yaşasak ne güzel olur değilmi...? Selamlar sevgiler en derin saygılarımla...
Röportajı hazırlayan Ömer Kulaçoğlu ve düzenleyen Ömer Furtun bey ile sitenin sahibi Serhat Tigrel beye bu güzel dergi için çok teşekkür ederim. Ayrıca, nazik yorumları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla.
Ferit agbiyi tanımak büyük mutluluk, ayrıca bizleri nice güzel insanlarla buluşturan Trakus'a da gönülden teşekkürler.
önce ferit bey olmak üzere dergiyi hazırlayan herkesi kutluyorum. çok güzel bir belge olmuş .2011 yılında ferit beyle arazide karşılaştığımda güzel kızıda vardı . şimdi görüyorumki ailece güzel çalışmışlar aile fertlerini de kutlarım. hiç kolay bir iş değil yapılan. sürekli seyahat evden ayrı kalmak zor. kuşculuk zor. bir yerde duymuştum bu iş için iyi bir işin ve iyi bir eşin olacak demişlerdi. dogru söze ne denir.
Ferit Albayım içtenlikle tebrik ederim. Dergi hazırlığında emeği olanların da ellerine sağlık.
Ferit abi tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Selamlar.
Ferit Albayımı, dereceye giren bütün arkadaşları,yarışmada emeği geçen tüm dostları ve videonun hazırlanmasında katkıda bulunan herkesi kutlarım.
Emeği Geçen Herkesi Kutlar,Başarı Öyküsünün Kahramanı Ferit Ağabeyi mi Tekrar,Tekrar Tebrik Eder,Herkese Sağlıklı Günler Dilerim...
Ferit Bey i ve dergi de emeği geçen arkadaşları kutlarım. Elinize sağlık..
Daha nicelerine Albayım,sağlık ve mutlulukla inşallah.Bu vesile ile tekrar bu başarını kutluyorum. Selamlar...
Bir çırpıda okudum, emeğinize sağlık, buradan Ferit Beyi tekrar kutluyorum.