TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

TRAKUS DERGİ

furtun furtun 6.04.2009 06:16:00
Yorum ve eleştirilerinizle Trakus e-dergiye destek olun.

Dergi çalışmalarında destek vermek isteyen üyelerimiz de bu forumu kullanarak bizimle temas kurabilirler.

rockisland rockisland 3.07.2009 10:45:00

Gittikçe daha da güzelleşen nefis bir dergi olmuş yine,

Emeği geçenlere teşekkürler

gutesmienchen gutesmienchen 2.07.2009 13:49:00

Aslında dergiyi elime de alıp okumak isterdim,ama sonradan düşündüğümde ağaçlar nedeni ile bu fikir pek cazip gelmedi.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.......

çitlenbik çitlenbik 2.07.2009 08:56:00

Tr doğası ile ilgili yayınların çoğalmasını diliyorum ve emeği geçenlere de sonsuz teşekkür ediyorum. Daha iyisi ne olsun :)

kcitak kcitak 2.07.2009 07:59:00

Gerçektende yazılarıyla, fotoğraflarıyla, dizaynı ve kalitesiyle çok özel bir dergi ortaya koyduğunuza birinci sınıf bir işe imza attığınıza şüphe yok.

Başta Ömer Bey olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim bende.

hamisami hamisami 1.07.2009 23:17:00

Desteğim sonsuz sevgili Ömer, sana ve ekibine.

Yardımcı olamadığım için üzgünüm, inşallah ileride.

Katkıları olan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler, sevgiler.

Maximusgama Maximusgama 1.07.2009 18:48:00

Hangi Site veya topluluk üyelerine bu kadar değerli bir hediye veriyor bilmiyorum.Derginin usta işi ve yetenekli ellerde hazırlandığı kesin. Hazırlayan ustalarımıza faydası olabilir diye tekrar tekrar inceledim ama mevcut yayınlarda eksiltilecek veya çıkarılacak bir yön bulamadım.

Ben de tebrik ve teşekkür edenlerdenim.

Saygılar .Selamlar.

tkara tkara 1.07.2009 15:36:00

hemen bitmesin diye azar azar okumaya niyetlendim ama dayanamayip hepsini bi cirpida okudum:(

emegi gecen herkese tesekkurler.

dede dede 1.07.2009 15:22:00

Yine soluksuz okuduğum satırlar, yine dinlendiren, dinlendirirken eğiten yazılar, yine içimde görecilme isteği körükleyen yörele, yine imrendiren ve hayran bırakan fotoğraflar/satırlar. TRAKUS e-dergi ekibine ve katkısı olan herkese teşekkürler.

CemDGT CemDGT 1.07.2009 13:54:00
sakaladam sakaladam 1.07.2009 13:19:00

sabah bakabildim dergiye,

yine çok güzel fotoğraflar ve yorumlarla dolu,

emeği geçen herkese teşekkürler,

selamlar.

VolkanAkgul VolkanAkgul 1.07.2009 12:29:00

Çok güzel, çok kaliteli, çok zevkli! Elinize sağlık Ömer abi.

shooter shooter 1.07.2009 11:34:00

Çıkkk çıkkk çıkk.. Bu da olmamış işte... Neden derseniz ben yokum:)... Bensiz olmuş yine.. Kıskançlık mı... :( Nayır!.. Nolamaz!...

KANDIZLIK KANDIZLIK 1.07.2009 01:50:00

Derginin 4. sayısı da çok çok güzel olmuş, Başta Ömer Bey i ve emeği geçen tüm takım arkadaşlarını ve güzel yazıların ve fotoğrafların sahiplerini de ayrı ayrı tebrik ederim.

rousettus rousettus 1.07.2009 01:37:00

TRAKUŞ e-derginin dördüncü sayısını da büyük bir zevkle okudum. emeği geçen herkesi, başta Ömer Furtun Bey olmak üzere kutluyor ve çok teşekkür ediyorum.

Amik Gölünün hep kanayan yaramız. Sadece yılanboyunla değil, ondan daha da kadersiz türlerimizle de. pekçok endemik balık türü barındırıyordu, bunlardan bazısı dünyanın başka bir yerinde de yok.

Acıgölün güzellikleri ve hüzünleri, Sİkkeli Yılan, Selen Hanımın TrekNatureden de takip ettiğim gezileri ve fotoğrafları, Baştankaralar, Bahriler ve Deliceler... hepsi birbirinden güzel.

Kuyucuk Gölü ve sevgili Çağan ve arkadaşlarının takdire şayan gayret ve çalışmaları...

çok çok güzel olmuş.

bütün ekibe teşekkürler.

KANDIZLIK KANDIZLIK 11.04.2009 01:04:00

Tüm emeği geçenleri kutlarım, ellerinize gözlerinize sağlık .

saboy saboy 10.04.2009 22:29:00

İnternete dün akşam girebildim ve dergiyi de dün gördüm , yukarda bir yerde de yazdığı gibi her sayısı bir öncekine göre daha da kaliteli oluyor ve her sayı bir öncekinden daha uzun zamanı keyifle geçirmemizi sağlıyor, her sayfayı satır satır okudum, her fotoğrafı dakikalarca izledim, tabii yenisi gelene kadar bu tekrar edecek.

Sözün özü, tüm emeği geçenlere bu kaliteli eseri bizlere sundukları için teşekkür ederim, ellerinize sağlık...

furtun furtun 10.04.2009 11:51:00

Okan ın (peregrine), Mehmet in (mystere), Berrin in (berrinakyıldırım), Yasemin in (yasmin) katkıları olmasa,

Yazarlar; Tamer Zeybek, Bahar Bilgen, Cevat Kopanoğlu, Barbaros Demirci, Burak Doğansoysal, Çağan Şekercioğlu, Nizamettin Yavuz, Okan Koçyiğit, Yasemin Öztürk, Ekrem Yanık, Soner Bekir, Mustafa Sözen, Kazım Çapacı, Alptekin Kutlu, Kerem Ali Boyla, Ali Atahan, Soner Bekir, Eray Çağlayan, Ahmet Karataş olmasa,

Fotoğrafları ile destek olanlar; Hakan Perek, Fatih İzler, Okan Koçyiğit, Cevat Kopanoğlu, Yasir Çatalsakal, Timur Türker, Akif Aykurt, Ahmet Karataş, Serhat Tigrel, Ümit Yardım, Alptekin Kutlu, Korhan Özkan, Zafer Tekin, Fikret Can, Mustafa Sözen, Ömer Necipoğlu, Kürşat Akın, Aytaç Karakız, Naki Tez, Ümit Özgür, Nadir Baskın, Selim Şevkioğlu, Derviş Kökenek, Serkan Mutan, Önder Kısa, Murat Çuhadaroğlu, Riyat Gül, Mehmet Çetinkoç, Kiraz Erciyas, Özden Sağlam, Nizamettin Yavuz, Soner Bekir, Ekrem Yanık, Ergün Turan, Veysel Karakullukçu, Zafer Önel, Laurens Vogalaers, Önder Kısa, İlker Kül, Oğuz Altun, Cavit Bilen olmasa

Daha önceki sayılarımızda destek veren yazarlar, fotoğraf verenler olmasa

Herzaman destekleriyle arkamızda olacaklarını bildiğimiz tüm Trakus üyeleri olmasa

Esit, Serkan, Serhat olmasa

bunları beceremezdik.

Herkese çok teşekkürler

Bu desteğe güvenle; dergimizi şimdi dünya çapında yayına açmak için yeni bir platforma taşıyoruz. Çok çalışmamız ve daha da mükelleşmemiz lazım.

Gelin Trakus içindeki yarış tartışmalarını bırakalım, birlik olup, daha güzel şeyler yaratıp başka platformlarda omuz omuza aynı ekipte yarışalım.

Trakus ta birinci olmak değil Trakus u birinci yapmak için kafa yoralım.

Dergimizin yeni platformu hakkında bilgiler : Bu hafta sonu Göç Organizasyonu sunumlarında

mkb1907 mkb1907 7.04.2009 17:38:00

harika olmuş. Umarım baskı olarak ta çıkar kütüphanemde trakus dergisi biriktiririm NG alacagıma.

CemDGT CemDGT 7.04.2009 10:38:00

Emeği geçenleri tebrik ederim. Büyük bir zevkle okudum.

ademyagiz ademyagiz 7.04.2009 09:33:00

Dergi harika olmuş.. Emeği geçen herkese teşekkürler. Aslında sadece dijital ortamda değil de elime alıp okumayı daha çok isterim:) saygılarımla...

sonerbekir sonerbekir 6.04.2009 20:08:00

beklentileri karşılamış bence, yine muhteşem, emeği geçen tüm arkadaşları gönülden kutlarım,

sevgiler,

atmaca54 atmaca54 6.04.2009 20:05:00

Tüm emeği gecenlere teşekkür ederdimki yine hariha bir çalışma cıkmış önümüze tebrikler.

Başlangaçından sonuna kadar güzel işler cıkmış ama bir şey hatırlatmak isterimki sayın burak doğan soysal bir dahaki safarisinde dikkat etsin o kadar yaklaşmasın derim o büyük kedilere:))))kanarya olduğunu anlarlarsa vay haline.

Tekrardan herkese teşekkürlerimi sunarım.saygılarımla

NACİEYP NACİEYP 6.04.2009 19:53:00

harikulade olmuş

emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim

nicelerine..

jasmin jasmin 6.04.2009 19:01:00

Emegi gecen herkese cok cok tesekkurler, bir cirpida okudum. Yine muhtesemdi.

Selamlar.

atmacamana atmacamana 6.04.2009 18:40:00

Sevgili Ömer , yine çok güzel bir eser ortaya çıkmış. Röportaj soruları bir türlü gelemeyince , bu sayıda size destek veremedim kusura bakmayın. Derginin formatı şekillendikçe her geçen gün güzelleşiyor. Her satırında emeği olanlar binlerce teşekkürler. Sevgilerimle

hakbal hakbal 6.04.2009 13:54:00

Ömer Bey merhaba,dergi çalışmalarında destek olmayı isterim...Emeği geçenlerin eline yüreğine sağlık,bu dergide güzel olmuş...selamlar.

diskuso diskuso 6.04.2009 11:45:00

hergeç sayı biröncekinden daha kaliteli. okuması oldukça keyifli ve bilgilendirici. Ömer Bey sizin şahsınızda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum...

kursatt kursatt 6.04.2009 11:28:00

barbardan daha çok yazı isterük.

furtun furtun 6.04.2009 06:37:00

TRAKUS e-dergi yorum ve eleştiriler

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT