TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kuş Gözlemciliği ve Fotoğrafçılığının İnsanlar Üzerinde Olumlu Etkileri

Xperians Xperians 2.06.2020 01:44:00
Merhabalar. Ben bir üniversite öğrencisiyim. Üniversitemde seçmeli ders olarak Kuş Gözlemciliği ve Fotoğrafçılığı dersi alıyorum ve yapmam gereken bir ödevim var. Kuş gözlemciliği ve fotoğrafçılığının insanlar üzerindeki olumlu etkilerini araştırıyorum. İnternette aradığım zaman pek bir sonuca ulaşamadım. Ülkemizde b konuyla ilgilenen en büyük grubun TRAKUS olduğunu öğrendim ve henüz hiç kuş gözlemciliği yapmadığım için, bunu yapan insanlara sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. (Not: Site üzerinde bir bilgim olmadığı için konuyu yanlış yerde açmış olabilirim. Özür Dilerim)

devilsadvocate devilsadvocate 4.06.2020 14:09:00

Ne güzel böyle bir seçmeli ders olması. Kendi adıma fikrimi belirteyim. Bu hobi sadece kuşa ve doğaya değil, insanın tüm dünyaya bakışındaki "farkında olma iştahına" büyük katkı sağlar, yüzeydeki görünür ile yetinmez kişi. Alacağın temiz hava da yanın da bonusu olur:) Not: Burdan gelecek dönüşleri sadece kopyala yapıştır yapma tabi, hocan da okuyordur buraları:)

DilekveTunç DilekveTunç 3.06.2020 12:58:00

TRAKUŞ'a hoşgeldiniz. Böyle bir seçmeli ders koyduğu için ilgilileri tebrik ederiz. Dersin verildiği İstanbul Ticaret Üniversitesi mi? Birde hocanızın ismi nedir? Takdir edilesi olduğu için sordum Birde siz araştırmaya başladınız mı? Biraz yol kat edebildiniz mi ? Selamlar, Dilek

Kadird Kadird 2.06.2020 08:41:00

Harun Bey merhaba, Bu konuda hazır bir bilgi var mıdır, bilemiyorum, ancak bazı yayınlarımızı izleyerek, siz bir kanaat oluşturabilirsiniz belki. Bu amaçla; youtube sitemizdeki eğitim videolarını izleyebilirsiniz: www.youtube.com/channel/UC6wdZx_SED8t4iUgq6_DKMg Ayrıca e-dergimizdeki söyleşileri okuyabilirsiniz: www.trakus.org/kods_bird/trakusdergi01/main/ Sonuçlarınız ortaya çıktığında buradan paylaşabilirseniz çok memnun oluruz. Kolay gelsin. Selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT