TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Site Hakkında

kartaldogankus kartaldogankus 19.11.2020 20:05:00
Merhaba Arkadaşlar,

Aylardan beri bu siteyi takip ediyorum. Çok şey öğrendim. Çok güzel fotoğraflar yüklüyor arkadaşlar. Yukarıdaki otları çok seviyorum, harika olmuşlar. Siteye renk katıyor.

Mükemmel bir ekipsiniz, sizleri tebrik ediyorum. Doktor arkadaşlara bu siteyi öneriyorum 3-5 tanesi sitenize üye oldu, onlarda ekipman alacaklar ve beraber kuş çekmeye gideceğiz.
Trakus sitesinden onlarda çok faydalanacaklardır.

Site hakkında sadece güzel şeylerin yazılmasını istediğinizi düşündüğüm için böyle bir paylaşım yapayım dedim. Ancak bu tutumunuzda devam ederseniz siteden üzülerek ayrılacağımı bildirmek isterim.

Selamlar

Prof.Dr. Kartal Doğankuş

MetinCenkçiler MetinCenkçiler 21.11.2020 21:35:00

1 0 katılıyorum Zafer abi..

zaferK zaferK 20.11.2020 13:32:00

Serkan ve Serhat kardeşlerim nezaketen konuyu bu şekilde irdelemişler... ...ama bence Prof.Dr.Kartal Doğankuş diye bir üye yok...bu uyduruk kimlikle zaman zaman laf sokmak isteyen işgüzar bir üyemiz var ,gerçek kimliğini saklamadan ,lafı eğip bükmeden -sorun her neyse-gündeme getirmesi daha doğru olurdu... ...bu Covid-19 var ya ,aaah ah !...yaktın bizi Corona...:) Selamlar...

serhattigrel serhattigrel 20.11.2020 12:04:00

Sayın Prof.Dr. Kartal Doğankuş, Sizi telefon ile aradık, telefonunuzu yanlış vermişsiniz, Adresinize gittik, onu da yanlış vermişsiniz, Biz, sizin kötü niyetli olmadığınıza , bilgilerinizi yanlışlıkla hatalı yazdığınıza inanıyoruz. Üye bilgilerinizi hemen düzeltmenizi ve bizimle temas kurmanızı bekliyor olacağız.. TRakus da üyeye güven esas tır. Üye kalabilmenizi dileriz.

mutan mutan 19.11.2020 19:46:00

Hangi tutum Kartal Bey. Paylaşabilir misiniz?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT