TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

siteye giriş sorunu

orhankaya orhankaya 4.02.2021 17:11:00
Evdeki bilgisayardan hiçbir şekilde siteye giriş yapamıyorum...
Tarayıcılarım : CHROME ve İNTERNET EXPLORER
Kullanıcı adı ve şifre girince giriş butonuna basılmıyor...

Ancak iş yerimdeki bilgisayardan girebiliyorum...Onun sebebi de hiçbir zaman çıkış yapmadığımdan dolayı yani kayıtlı bir şekilde otomatik olarak giriliyor...Bu bilgisayardan da çıkış yaparsam hiç bir zaman giremiyeceğim.
Bilginiz olsun.

Saygılar...

orhankaya orhankaya 4.02.2021 21:04:00

Muharrem bey , sorun reklam engelleyici programında ( AdGuard ) onu kapattınca siteye giriş yapabildim...İlgi ve alakanızdan dolayı ve Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Selamlar...

orhankaya orhankaya 4.02.2021 21:02:00

Furkan bey çok teşekkür ederim...Dediğiniz gibi reklam engelleyici programları pasif hale getirince sorun giderildi. Selamlar...

zaferkrk zaferkrk 4.02.2021 19:39:00

Orhan bey merhaba, 1-Adblock gibi reklam,script engelleyici eklentiler kullanıyorsanız lütfen kapatıp tekrar deneyin. 2-Antivirüs programınız var ise, antivirüs programını kapatıp tekrar deneyebilirsiniz 3-Tarayıcı çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyebilirsiniz 4-Tarayıcıyı fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar deneyebilirsiniz. Tümü işe yaramıyor ise; teamviewer programı üzerinden bilgisayarınıza bağlanabilirim. iletişim için zaferk@esit.com.tr iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

00furkanyilmaz 00furkanyilmaz 4.02.2021 18:21:00

Reklam engelleyici programlar ve eklentiler siteye girişi engelliyor o yüzden olabilir, selamlar. Sil

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT