TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

FOTOĞRAF YÜKLEME KURALLARI

serhattigrel serhattigrel 3.05.2009 23:13:00
Bu konuda sanırım benim yaptığım bir hata körüklenip gitmekte, bir açıklama gereğini duydum.

Site 2007 de kuruldu o günden bu yana fotoğraf yükleme kuralları aynı, 2008 de bazı sıkıntılar yüzünden forum ağırlıklı kurallar dizini biraz genişletildi, fotoğrafta kuralları gözden geçirmek bu seneye kaldı.

Fotogaleride şu konsun, bu konmasın , şu yapılsın gibi birçok tavsiye ve talep ile karşılaşıyoruz. Bizde fotogaleri yetkililerine sıkıntıları anlattık, dünyadaki durumu inceleyip sıkıntı doğurmayacak, İLERLEMENİN önünü kesmeyecek bir düzenin kurulması için hepimizin adına görev verdik, .

Önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışmalarını bitirecekler.

Extif değerler olmalı, cropsuz yüklenemez, yok böyle şeyler.

Bu arada hepinizden ricam ,her nekadar ben başlatıysam konu ile ilgili yorumları ve tavsiyeleri , şamatayı, gırgırı keselim, söylenen her şey daha önce söylenmişti , tekrarı bazen sevimsiz olabiliyor.

Arkadaşlarımız huzur içinde sonuca ulaşsın.

Değişiklişten ziyade bazı konuların netleşeceğini ve büyük bir çoğunluğumuzun bunları haklı bulacağından eminim.

serko serko 7.05.2009 09:11:00

fotograf yükleme formu düzeltildi.

selamlar.

serhattigrel serhattigrel 7.05.2009 00:54:00

FOTOĞRAF YÜKLENEMİYOR .

Keşke daha önce haberimiz olsaydı, düzeltmek yarına kaldı.

Tramem i bu yazılımdan türetiyoruz, bu arada yazılımın her satırı gözden geçiriliyor, başlıklar textfile haline getiriliyor.

Aradan kaçan bir iki harf bu ve benzer sıkıntıları doğuruyor, olumsuzlukları yakaladıkça hızla bu forumda veya mail ile bize bildirin.

Bu son büyük inşaat.10 güne kadar bitecek. Bu ara böyle süprizlere hazır olun.

Dikkuyruk Dikkuyruk 7.05.2009 00:29:00

Valla ben bozmadım Bedri:)) Ben yükledikten sonra yüklenmemiş.Acaba üyeler protesto mu ediyor diye düşündüm:))

PYTHON PYTHON 4.05.2009 02:58:00

+1

Serhat Abi...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT