TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Tanım a uygun değil

ksondas ksondas 9.03.2021 21:30:00
Son yüklediğim fotogaleri fotoğraflarım tanım almamaya başladı. Yarışma kapsamında alan adı girme kuralı foto galeri için de mi gecerli? Tanım almayacak fotograflarda değil üstelik.

Snylm Snylm 12.03.2021 06:19:00

Hocam silme yoluyla günde en fazla bir foto silebiliyoruz.

coşkun coşkun 12.03.2021 03:42:00

Foto galeriyi bilmiyorum ama Tür ekle de düzenleme yapılamıyor, silip tekrar yüklemeniz lazım, selamlar...

Engin19 Engin19 12.03.2021 01:16:00

Evet aynı sorun uzun zamandır devam ediyor, fotoğraflarımızda düzenle bölümünden işlem yapamıyoruz, bununlada ilgilenilirse sevinirim.

Snylm Snylm 11.03.2021 12:06:00

Bilgilendirme için teşekkür ederim Veysel hocam. Düzenle butonunda gerekli değişikliği (alan adı) yaptıktan sonra verileri kaydetmeye çalıştım ama kaydetmedi. Acaba benim bağlantımdan mı kaynaklı yoksa genel olarak mı sıkıntı var. İyi günler dilerim. Saygılar...

karaani karaani 11.03.2021 09:09:00

“ Fotoğraflarda Alan Bilgisi şarttır. Alan bilgisi fotoğraf yüklerken, Başlık kısmına yazılacaktır. “ Yayınlar Bölümü, Kertik 2021 PDF satır 22 Bir kuşun Tür Kertik yarışması için mi yüklendiği, Foto galeri için mi yüklendiği , aynı ilden mi olduğu, farklı ilde mi çekildiğini, tanım heyeti üyelerinin takip etmesi gerçekten zor, Kaldı ki, Galeriye Yüklediğiniz bir fotoğrafın kertik listesinden sayılması niyetiyle mi yüklediniz, yani Hem seyirlik aynı zamanda da kertik olup olmadığını bilebilmek ise imkansız, Bunu ortadan kaldırmanın en pratik yolu ise yarışmaya katılan üyelerimizin tüm fotoğraflarına iki kelime alan bilgisi yazmasıdır. Zor bişey değil. Üstelik Tanım heyetinin çok işine yarayacak bir ayrıntı olacaktı, Fakat olmadı. Konu açık olmasına rağmen bu tür belirsizlikler oluştuğu için Salı günü bu konu yönetimde tekrar görüşüldü ve “ Galeriye Yüklenen fotoğraflarda, lokal alan bilgisinin girilmesine gerek yoktur “ kararı alındı, Bilgilerinize Sunar, bol kuşlu günler dilerim.

Engin19 Engin19 10.03.2021 23:41:00

Daha doğru bilgiyi site yöneticileri ve tür onaycıları verecektir tabiki de, fakat aynı konu bende de olmuştu bir sefer. Galeri bölümüne bir fotoğraf eklemiştim konum bilgisi girmelisiniz diye mesaj geldi. Ben konum bilgisini sadece tür bölümünde olduğunu sanıyordum. Sanırım her bölümde eklememiz gerekiyor.

Snylm Snylm 10.03.2021 08:28:00

Benimde çok bariz tanım alacak karelerim tanıma uygun değil almış. Sebebi ne olabilir acaba

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT