TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Fotoforum sayfası hakkında .

KANDIZLIK KANDIZLIK 4.05.2009 22:58:00
Bugünlerde site bölümlerinin yapılanmasında hala bazı düzenlemelr yapıldığını duydum, eğer yanlış anlamadıysam.

Fotoforum bölümünün şu andaki fonksiyonunu ben de beğeniyorum, zaten önceki zamanlarda ilgili forum yazılarında görüş bildirmiştim. Yalnız; buraya yerleştirilen fotoğrafların çekim tarihi ve yerinin fotoğraf yerleştirilirken girilmesi zorunlu kutucuklar olmalı kanaatindeyim. Hepimiz zaman zaman bu bölümün / belge kayıt/ niteliği taşıdığını yazıyoruz. Yine yapılan yorumların sonunda, ilgili arkadaşa tekrar çok kısa bir görev yükleyerek /son tanımlanmış tür ismini/ yazmasını rica edersek, ilerde her türlü kıymetli bilginin elde edilebileceği muazzam bir veritabanına kavuşabiliriz. Zaten sene başında çöken sistemin yapılanma aşamasında eski fotoforum belge ve fotoğraflarını tekrar yerleştireceğinizi okumuştum.

Saygı ve selamlarımla .

sgokce sgokce 5.05.2009 09:52:00

Fikrinizi destekliyorum Arslan Bey. Ben her yüklediğim Foto Forum fotoğrafıma Yer ve Tarih bilgilerini giriyorum. Bu veriler gerçekten çok önemli. Forumda aşağıda linkini verdiğim bir başlık açtım. Foto Forum a yer adı girilmesi, linkte bahsini ettiğim dileğim için de çok önemli olur. Selamlar...

www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl4@d&detay=1057

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT