TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Fotoğrafın Exif Bilgisi Bulunmamakta

nisanoguz nisanoguz 20.03.2021 22:04:00
Merhabalar, fotoğraf yüklerken exif bilgisi bulunmamakta hatası almaya başladım. İki farklı fotorğaf denedim, ikisinde de exif bilgisi olmasına rağmen kabul etmedi.

En-boy ve dosya boyutu sınırlanının içinde kalıyorum, o konuda bir problemim yok. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba :)

nisanoguz nisanoguz 4.04.2021 12:41:00

çok teşekkürler :))

nisanoguz nisanoguz 4.04.2021 12:41:00

fark ettim, teşekkür ederim yardımınız için :)))

surgeon surgeon 21.03.2021 17:09:00

Nisan bey, Zafer abi bize gerek bırakmamış. Tam da söylediği gibi... Eksik olma Zafer abi, her yere yetişiyorsunuz. Saygılar, selamlar.

zaferK zaferK 21.03.2021 00:14:00

Nisan bey merhaba , Sitemizin farklı sayfaları için ,farklı boyut ve dosya büyüklüğünde fotoğraflar yüklüyoruz.Fotogaleri ,serbest fotoğraf ,4K ,fotoforum ,gözlem sayfası için v.s... Her sayfaya yüklenecek fotoğrafın çözünürlük ve dosya büyüklüğü yükleme sayfasında ayrıntılı olarak yazılıdır.Bu ölçüler dışında fotoğraf yüklediğinizde sistem kabul etmez ve sizi uyarır.Sorun farklı da olsa genelde uyarı ''exif bilgisi eksikliği'' ya da ''fotoğraf uzantısının JPEG olmadığı ''yönündedir.Siz bunları kontrol edin ama uyarı içeriğine takılmayın.Boyut veya dosya büyüklüğü hatasında da bu uyarıları görebilirsiniz.Yazdıklarım doğrultusunda yükleyeceğiniz fotoğrafı kontrol edip hatayı düzeltirseniz yükleme sorunu olmayacaktır...selamlar... https://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=fotograf_yukle&trc=1

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT