TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Tamron 150 600 G2 Canon

benimpencerem benimpencerem 28.03.2021 17:55:00
Sıfır ayarındaki lensimi satıyorum.
Canon uyumu.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-tamron-150-600-g2-ikinci-nesil-canon-f5-6,3-916969685/detay/

Ekipman değişikliğine gideceğim.

benimpencerem benimpencerem 22.05.2021 16:01:00

Satıldı . Teşekkürler

Mozcan2000 Mozcan2000 4.04.2021 15:17:00

Birde Nijeryalilar var Amerikan üssünde askerim diye dolandirmaya çalışıyorlar. Para hesabınıza geçmeden bunu gözlerinizle görüp teyit etmeden hiç kimseye kargo gondermemelisiniz. Sahte havale görüntüleri amerikanexpress ödemeleri gibi şeylere dikkat etmelisiniz. Benim başıma geldi internetten küçük bir araştırma yapınca baktım dolandırıcılar dalgamı geçtim.

abozkurt abozkurt 1.04.2021 22:16:00

Geçmiş olsun Hakan Bey, Maalesef bu yöntem ile birçok kişi dolandırıldı (laptop, fotoğraf makinesi, lens vs), kısa bir arama ile birçok benzer olaya ulaşabilirsiniz, kargo çalışanları ve arkadaşları tarafından yapılıyor, işin kötü tarafı kargo şirketleri de bir şey yapmıyor, dolandırıldığınız ile kalıyorsunuz. Dikkatiniz ve verilmiş sadakanız kurtarmış sizi, geçmiş olsun. Bu tür alışverişleri elden yapmak en iyisi, geçen ay bende sahibinden.com üzerinden lens satın aldım ancak bu tür olayları duyduğum için ankara dan istanbula gidip elimle teslim aldım. Ayrıca elden teslimatta bile sıkıntı yaşanabiliyor, birkaç kişi gelip darp, yalan, laf kalabalığı yoluyla da dolandırabiliyorlar, elden teslimatta güvenli yerler tercih edilmeli.

Snylm Snylm 1.04.2021 19:45:00

Bizim kurumda bazı kargolar arayıp kapıya bıraktım diyor. Biri alıp gitse kimseye ıspatı yok. ( Bu arada kuruma kargocuların girmesinde bir sıkıntı yok.)

BoLu BoLu 1.04.2021 16:40:00

1 Kargo takip no ile ürün daha yerine ulaşmadan alınıyor mu ki? kimliksiz verirse kargo suçlu

benimpencerem benimpencerem 1.04.2021 15:10:00

DOLANDIRICILIK UYARISI Yukarıdaki ilanım için dün whatsup dan mesaj aldım ( 0501 332 84 27 ) . Anlaştık . Ürünü İstanbul da bir arkadaşıma göndermemi rica etti. Olur dedim arkadaşımın iş yerinde bakar alırsınız. Fakat ısrarla Aras kargo ile yollayın demesi beni huzursuz etti arkadaşıma da söyledim. Ürünü başka kargo ile yolladım arkadaşıma bu sabah. Bu sefer takip numarasını sorunca durumu anladım. O size lazım değil arkadaş alacak ondan bakarsınız deyinde de bastı küfürü. Buradan ürün alıp satan arkadaşları uyarayım. Sakın takip no, şirket vb paylaşmayın. Kargo takibi ile ürünü bulup yolda veya şubeden teslim almaya çalışıyorlar. Ben kargomu iptal edip lensimi aldım. Aman DİKAT!!!!

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT