TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

SİTE YÖNETİMİNE

zaferK zaferK 7.04.2021 08:19:00
Değerli site yönetimi,
Site kurulduğundan beri ;yaklaşık 14 yıldır TRAKUS üyesiyim.Yıllar önce işsiz-güçsüz aylak aylak gezerken beni ‘’makam’’ sahibi yaptınız.Önce yüce ‘’tanımcılık makamı’’ ardından kutsal’’yeşil renk’’ verdiniz.Size minnettarım
makam koltuğu ve makam arabası vermediniz ,ama olsun
sigorta ve vergilerimi ödemediğinizi de öğrendim ,sorun değil.O zor günlerde bunlar da benim için yeterli idi.Uzun yıllar bir şeyler yapmaya çalıştık ;didiştik ,tartıştık
ama sonuçta hepimizin amacı iyiye ve doğruya –bir şekilde –ulaşmaktı.Karınca kararınca

Ama on gün kadar önce ,bir üyemizin iyi niyetli ve yapıcı eleştirisi ile bazı tür tanımlarında ciddi hatalar yaptığımızı fark ettim.Bunun nasıl bir felaketle sonuçlanacağını öngöremediğim için dehşete düştüm.Utanç içerisindeyim ,ben artık bu ayıpla bu kutsal göreve devam edemem.
Lütfen bahşettiğiniz bu kutsal’’yeşil’’ rengi ve bu kutsal ‘’tanımcılık’’ görevini benden alınız ,hak eden başka üyelere veriniz.Tanımcılık görevinden bağışlanma konusunda kesin kararlıyım ,ama renk olarak yeşil yerine mümkünse ‘’mor’’ rica ediyorum.
Saygılarımla

coşkun coşkun 30.04.2021 22:32:00

Göç bitince rahatlar :))

zaferK zaferK 30.04.2021 12:54:00

Ben de zaten üzerime alınmadım Ogün bey...bazı görevlerde ''zaman zaman'' yer alsam da , sizler gibi sadece bir üyeyim ,beklenen açıklama geç kaldığında bazı konularda bilgi vermeye çabalasam da ''Tanım işleri genel müdürü'' gibi bir misyonum yok. Bu ve benzeri konuların muhatabı ben değilim ...selamlar...

zaferK zaferK 30.04.2021 11:03:00

Mustafa bey ,hoş görünmüyor...lütfen!..

gedizmen gedizmen 30.04.2021 08:46:00

zafer abin.. alacağın her kararda arkandayım

avşarbey avşarbey 29.04.2021 23:59:00

En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa...En büyüüüük hocaaa Zafer hocaaaaaa... ironiye irone cevap hocaaaaammmmmmmmmmmmm

Engin19 Engin19 7.04.2021 23:38:00

Teşekkür ederim Zafer hocam, cevap yazıp beni rahatlattığınız için, Rabbim sağlık sıhhat versin, kuş gözlemlerinde, arazide, bizler için otorite olan bu sitede bol bol görüşmek üzere, saygılarımla...

zaferK zaferK 7.04.2021 23:13:00

Estağfurullah Engin kardeşim...biz bir aileyiz ,şaka yollu takılmalarıma bakma...ben halen aktif olarak üzerime düşenleri yerine getirmeye devam ediyorum...düzenimizde herhangi bir aksama yok...selamlar ,sevgiler...

Engin19 Engin19 7.04.2021 23:07:00

Değerli Zafer hocam konunun fazla içeriğine girmek istemem, fakat şunu söylemeliyim mesala benim için bu siteye üye olduğum günden beri ZAFERK ismi, saygın, uzman, nazik, espirili, ağır abi ve emin olun daha daha daha dır. O yüzden sizin isminiz her zaman yeşil olarak kalmalı ve Kuzeycem kardeşim, Karaani, Umutgüngör, Bilal bey daha aklıma gelmeyen diğer kıymetli bütün hocalarımız gibi sizden de istifade etmemize müsade etmenizi ısrarla rica ediyorum. Saygı, sevgi ve hürmetlerimle... Bu arada Ergün Cengiz kardeşimizin tanım tavsiye amaçlı açtığı fotum da yanlış yerlere gittiğini düşünüyorum, amacının bu olmadığını biliyorum. Zaten gereğinide yapmış sizden özür dilemiş, umarım sitedeki Zafer abimiz, Zafer hocamız olarak yardımlarınıza devam edersiniz. Bilmeden akıl etmeden de yanlış bişey yazmış isem herkesden özür dilerim

zaferK zaferK 7.04.2021 11:16:00

Daha önce de yazdım ,3.beni aşar...onbinlerce tanım yapan birisi olarak ,cevap hakkım doğduğu için elimden geldiğince açıklama yapmaya çalışmıştım.Daha fazlasının muhatabı ben değilim.Selamlar...

kingfisher53 kingfisher53 7.04.2021 11:06:00

Zafer Ağabey, Söylediklerimin sizi üzdüğünü görüyorum. Çok özür dilerim. Asla büyüklerime saygısızlık yapmak istemem. Kuş sitesinde bir kuş türü hakkında bir iddia da bulundum. Buna 3 tip reaksyon gösterilebilirdi. 1- İddia esastan incelenip, iddia sahibine fikirlerini anlatması için fırsat tanımak. 2- İddia esastan incelenip, karşı tezler ile iddia yı çürütmek. 3- İddia sahibini itibarsızlaştırmak. İddia yı küçümsemek. Esas konusunda sessiz kalmak. İş yavaşlatmak, yokluğumuzu da bir görün, bırakırım ha ironisi yapmak. 3 ü seçtik be ağabey. Israr da ediyoruz. Ben tekrar yaşınıza bilginize ( kuş konusunda ki bilginizi asla tartışmam kendimle de kıyaslamam ) hürmeten sizlerden özür diliyorum. Ama 3. seçenek devam ettiği sürece cevaplarım üzücü olabilir.

zaferK zaferK 7.04.2021 10:32:00

İstifa filan ettiğim yok ergün...buna ''İronik yazı'' diyorlar...

kingfisher53 kingfisher53 7.04.2021 09:24:00

Sevgili Zafer Ağabey, Hiç olur mu öyle şey. Sen ki yıllardır karşılıksız olarak elinden geldiğince gençlere yardımcı olmak için yoğun çaba harcadın, bugün bir kaç kendini bilmez eleştirdi diye böyle bırakıp gitmek olur mu biz seni bırakmayız. Senin boşluğunu kimse dolduramaz. Duymak istediklerin sanırım bunlar ağabey, zira istifa mekanizması yönetim ile sizin aranızda olan bir şey buraya yazdığına göre bu tip yorumları yapmak düşer bize de. Gerçi sosyal medya dan istifa artık sanırım daha moda oldu.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT