TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

FotoForum hatası

BerkAymete BerkAymete 11.05.2021 12:25:00
Merhaba,
Fotoforuma tanım desteği için bir fotoğraf koymak istiyorum ancak en son 720x405px olması ve 114KB olmasına rağmen hala uygun boyutlarda değil diye hata veriyor ve yükleme yapamıyorum. Bir sorun mu bulunuyor?

msaltik msaltik 15.05.2021 08:50:00

Serhat abi, biraz sıkıştırdım seni hakkını helal et :))) Şu an giriş yapabildim. Teşekkür ederim

DilekveTunç DilekveTunç 13.05.2021 16:53:00

Bilmek başka bilgelik başka lafı geldi aklıma. Amazon'da çalışan kişi sayısı 613 binden fazla. Google'da çalışan kişi sayısı 94 bin 372 Facebook 35 bin 587 kişiye Twitter'da 3 bin 583 kişi çalışıyor (2019 rakamlarına göre.) Onlarla kimse mukayese etmiyordur sanırım ama gene de yazdım. Bazen ben aaa şu Facebook'taki gibi olsa diyorum bir kaç saniye sonra aklım başıma geliyor. TRAKUŞ ve uygulama yazılım ekibine, size çok teşekkür ederiz. Bence harika iş çıkartıyorlar. Feridun arkadaşımız olduğundan hep destek, tam destek. Dilek

serhattigrel serhattigrel 13.05.2021 15:34:00

Cep gözlem açıldı.

msaltik msaltik 12.05.2021 22:14:00

880x570 ve 160KB 'lik bir dosyayı da yükleyemiyorum. Bence de artık bu tarz konularla boğuşmamamız lazım.... Cep gözleme de hala giriş yapamıyoruz. :((

Oguenaydin Oguenaydin 12.05.2021 00:13:00

Başkanım bunu olumlu eleştiri olarak alırsınız diye düşündüm. Bende yazılımcıyım ve bu tür yazılımlara aramızda ilkel deriz. Hakaret etmek istemediğimi sizde biliyorsunuz. Sitenizin alt yapısı çoooook eski maalesef. Sitedeki şifreler Bruteforce ataklara bile kapalı değil. Daha bir sürü açıkları var ama bunları söylemeyeyim hackerlerin gözünü açmayalım. Kısacası ne yapılması gerekiyorsa yapalım. Yazılım için maddi destek gerekiyorsa bunun da çözümüne bakalım. Serhat bey Allah uzun ömürler versin ama kimse ölümsüz değildir. Gelecek kuşaklara kalmasını istiyorsanız bu sitenin acilen güncellenmesi gerekmektedir. Sizi seviyor ve saygılarımı sunuyorum.

BerkAymete BerkAymete 11.05.2021 22:44:00

Merhaba, Böyle bir tartışmanın ortaya çıkmasına üzüldüm. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yine de belirtmek isterim, fotoforum girişinde aşağıdaki şekilde açıklamalar var o nedenle yanlış anlamış olabilirim. Bu bilgilerin güncellenmesi gerekiyor olabilir. "Fotoğraf ; 400 Kbyte'ı aşmamalıdır.Bu boyutu aşan Fotoğraflar kabul edilmez. Fotoğrafınızın genişliği 900 pikseli, yüksekliği 800 pikseli aşmamalıdır. Bu boyutları aşan fotoğraflarınız sitemiz tarafından yukarıdaki ölçülere uygun olarak boyutlandırılır." Ek olarak, ben de yazılım mimarı olarak çalışıyorum. Eğer site için de teknik destek ihtiyacınız olursa her zaman boş vakitlerim imkan verdiğince yardımcı olmaya hazır olduğumu belirtmek istedim. Tekrar teşekkür ederim bilgiler için.

serhattigrel serhattigrel 11.05.2021 21:58:00

Kısacası, Fotoforuma üst çerçeve genişliği 850 pixel ve daha üstü olmak şartı ile, 400 mb yi geçmeyen fotoğraflar yüklenebilir, fotoforumda, üst çerçeve genişliği 900 pixeli geçen fotoğraflar, site tarafından otomatik küçültülür.

serhattigrel serhattigrel 11.05.2021 21:48:00

Hasan Berk bey, Sitemizde tüm alanlarda , üst kenar uzunluğu 850 piksel den küçük fotoğraf kabul etmiyoruz, Detayların rahat görülebilmesi için böyle bir alt limit kararını sonradan koymuş idik, Bunu, fotogaleri girişinde deklere etmişizama Fotoforum girişine yazmamışız, bu bizim hatamızdır. Fotoforum giriş kurallarına ekliyeceğiz. Özür dileriz.

serhattigrel serhattigrel 11.05.2021 21:28:00

Ogün bey, Bir arkadaşa yardım etmek istemişsiniz yukardaki yorumu yazmışsınız , çok iyi, ama ’’ilkel site’’ lafına niye gerek duydunuz Sözlük de , ilkel in anlamına bakınca moralim daha çok bozuldu, resmen hakarete uğradığım hisine vardım. Gününüzün bir bölümünü burada geçiriyorsunuz, siteyi benden çok daha iyi takip ettiğiniz kesin. Bu kadar bağlı olduğunuz bu siteyi niye aşağlıyorsınuz. Sizden açıklama bekliyorum. Bir gün de bu site için güzel bir şey yazsaydınız

Oguenaydin Oguenaydin 11.05.2021 15:47:00

Trakus'un yazılımı çok eski ve ilkel olduğundan ,maalesef 1200x800 denemeniz gerekiyor.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT