TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Fotoğraf Ekleme

ozgurkalay ozgurkalay 29.06.2021 14:28:00
Foto galeride görünmeden sadece kendi sayfama fotoğraf ekleme imkanı da olsa keşke.
Serhat TİGREL ve Ömer FURTUN ağabeylerimden daha önce talep etmiştim. Yönetimden aynı talebimi yinelemiş olayım. Foto galeride sürekli fotoğraf paylaşan pozisyonuna düşmeden, gönlümce kendi sayfamı düzenlemek istiyorum. Bir varmış bir yokmuş dünyası... Fotoğraflarımız burada ne kadar kalır bilemem ama kendimizce katkı sunmaya çalışıyoruz. Selam ve saygılarımla...

NACİEYP NACİEYP 12.08.2021 15:27:00

katılıyorum,çok güzel fikir bir zamanlar Fotokritikte favoriye ekleme vardı.Profilde favori fotoğraflarım sayfasında tamamı birarada görülebiliyordu. Yalnız epey bir alınganlığa sebep de olabilir gibi görünüyor,beğendiysen fotoğrafımı niye favori etmedin,ben favorilerime almıştım seninkileri gibi:)

wiseguy72 wiseguy72 12.08.2021 12:12:00

Özgür Bey'in talebine tamamen katılmakla birlikte, farklı bir talepte bulunayım Şöyle ki; gerek kompozisyon gerek an açısından ya da herhangi başka bir sebepten beğendiğim farklı kişilerin farklı nitelikteki fotoğraflarını işaretleme imkanı olsa da daha sonra dönüp tekrar izlesem. İşaretlesem diyorum zira o kadar cok fotoğraf yayınlanıyor ki, kim neyi yayınlamıştı, kimindi hatırlamıyorum bile. Tekrar galeriden araştırıp (o da hatırlarsam) bulmam gerekiyor. Hatta fotoforumda yayınlanmış ilginc bir fotoğrafı bile dönüp bulamıyorum ama oralara girmeyeyim, işler karışmasın. Örneğin Ömer hocanın son yayınladığı çeltikçi fotoğrafını işaretleyip bir yerde dursa sonra ben o hangi kuştu kimindi demeden o fotoğrafa tekrar bir şekilde kolayca ulaşabilsem. Selamlar Ömer

bordox bordox 29.07.2021 15:45:00

1

mustafaözdemir mustafaözdemir 2.07.2021 09:16:00

tüm yazılan mesajlara kocaman bir "artı 1" benden.

ozgurkalay ozgurkalay 1.07.2021 17:06:00

Tekrarı daha güzel olur inşallah. Teşekkür ederim abi. Selamlar.

efem efem 30.06.2021 15:03:00

1

kingfisher53 kingfisher53 30.06.2021 14:22:00

Özünde bir yanıt olmanın çok ötesinde, tespit içermesi, irade beyanı ve teşekkürü ile son zamanlarda okuduğum en güzel mesaj olabilir. Kitap sonrası güçlü bir dönüş ile Türkiye de kendisini kuş fotoğrafçısı ve gözlemcisi olarak ifade eden herkesin değişen yönelimlerini okuyacak hatta onlara yön verecek yapının tam da sizlerin koordinatörlüğünde tekrar oluşturulabileceğine inanıyorum. İhtiyacınız olmadığını biliyorum ama dışarıdan her türlü fikri, maddi ve manevi desteğe hazır olduğumu bildirmek isterim.

furtun furtun 30.06.2021 10:33:00

Özgür merhaba. Yöntemi henüz belirlememiş olmakla birlikte üyelerin kendi sayfalarında gönüllerince düzenleme yapabileceği bir sisteme geçme fikri hepimizce kabul görüyor. Tanım mekanizmasına, tür sayfaları düzenine uygun bir yöntem bulmak için sizlerle de sık sık beyin jimnastiği yapacağız. Henüz netleşmedi ama yeni site projesinin takvimi sonbaharda belli olacak. Sorunlarımızın olduğunun farkında olduğumuz bu dönemde fotoğrafları, bilgi girişleri ile TRAKUSu desteklemeye devam eden herkese teşekkür ederiz. Osmaniyedeki misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederiz. Selamlar, sevgiler.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT