Ömer abi merhabalar, saygılar sevgiler, ben Çorum' dan Engin Bıyıkoğlu (Engin19) Tel : 05323216675 Öncelikle Türkiyenin Kuşları adlı kitabımızda baştan belli ne kadar özverili ve emekli bir çalışma olabildiğini gerçekten tahmin edebiliyorum. Başta Serhat bey ve size sonra tüm emeği geçenlere gönülden teşekkür ederim, elimizden hiç düşürmiyeceğimiz bir kitap oldu. 3 ad aldım, bazı meyilli arkadaşlarım var hem hediye hem heveslenmeleri için,bir adet bugün kargo dan sizler tarafından gönderilmiş jestiniz için teşekkür ederim. Size söylemek istediğim ise şöyle bir hatırlatma yapmak isterim. Kitapdaki bütün türleri tek tek inceledim, bazı eksikler buldum, kendi payıma ikinci baskıya girmeden önce sizlere bildirmemin mantıklı olacağını belki bu hatırlatmamı değerlendirebileceğinizi düşündüm. konu lokasyonla ilgili, aşağıda belirteceğim türlerin sıklıkla her sene gözlemde karşılaştığımızı ve dışarı il fotoğrafçılarımıza Çorum'a geldikçe sürekli çektirdiğimiz ve kitabımızda Çorum'da görülmediğini hatırlatmak isterim. Siz gerekli değerlendirmeyi yaparsınız. Ötücü kuğu - Çorum/İskilip/Obruk barajı Küçük kuğu - Çorum/İskilip/Obruk barajı Sütlabi - Çorum/İskilip/Obruk barajı Sülün - Çorum Merkeze bağlı kırsal köy Karagerdanlı dalgıç - Amasya/Sulova/Yedikır göleti Karaboyunlu batağan - Çorum barajı / İskilip Obruk barajı Gümüş yağmurcun - Çorum/İskilip/Obruk barajı Bıyıklı baştankara - Çorum kırsalı sıklıkla heryerde Bu konuda yardımcı olabilmişsem mutlu olurum, tekrar teşekkürler, Çorum' dan saygılar sevgileri