TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92807
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

TÜRKİYENİN KUŞLARI KİTABI

hattusili hattusili 16.07.2021 15:01:00
Bu gün kitap kargodan teslim edildi. Çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçenlere katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyorum ülkemiz belgesel niteliğinde bir kitaba sahip oldu.

hvdnsudan hvdnsudan 19.07.2021 18:46:00

Sevgili Trakuş Ailesi, Bilgisayardan sisteme giremiyor olmam sebebi ile yıllardır foto yüklemiyorum, bu sebeple defaatle çözüme ulaşmayı denedim ama olmadı. Hatta bu sebeple kızgınlıkla bir dönem nadirata ait fotoğraflarımı da telefondan girerek silmeye başlamış idim. Ancak çeşitli yayınlar için benden fotoğraflarım için izinler istendi. Son olarak kitapta kullanılmak üzere bir fotom için izin istendi. Severek verdim (yazılı iznimi aylardır postalayacağım arabada benimle 7000 km yaptı hala koltuğun üzerinde duruyor). Kitapta emeği olan herkesi emekleri sebebiyle tebrik ederim, canla başla çalıştıklarını gıyaplarından bildiklerime ayrıca teşekkür ederim. Ama asıl sistemde artık bulunmadığım bir adresim gözükürken bana hali hazırdaki adresimden bir adet kitap ulaştıran ince düşünceli insanlara çook teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Bu kitabıda kütüphanemdeki diğer yayınlarımın arasına gururla koyacağım. Saygı ve sevgilerim sizlerle olsun.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT