Herkese selamlar.
Uygun hedef kitle olduğunu düşündüğüm için uygun görülürse sizlerle bir projemi paylaşmak isterim :)
Platformumuzun üyesi doğa belgeselcisi/fotoğrafçısı Fatih Orbay ı burada tanıyanlar çoktur.
Ben oğluyum ve doğuştan asistanıyım :)
Bu yüzden kelimenin tam anlamıyla neredeyse tüm hayatım babamla beraber doğa belgeselleri çekmekle geçti.
Babam belgesel çekimleri için 1997 senesinde bir volkswagen transporter T4 aldı.
24 yaşındaki bu karavan, Türkiye nin 4 köşesini dolaştı ve hala kapının önünde bir aslan gibi yatıyor.
Sevgili Serhat Tigrel kendisini tanır. İğneada da Mert Gölü nde kendi plakamı araken onunkini bulmuştum :)
Bu karavan babamın çektiği nice fotoğrafın, videonun ve bu platfromda benim paylaştığım tüm fotoğrafların çekimine vesile oldu.
Ben de 24 yıl içinde çekilmiş kasetlerce görüntüden eskiden yaşanmış maceralara yenilerini ekleyerek bu uzun yolculuğu, doğa ve kuşlarla ilişkimi ve karavan yaşantımı ilgilenenlere Youtube kanalımda aktarmak istedim.
En son maceramız yuvadan düşen bir kulaklı orman baykuşu yavrusunu evde yaşatıp tekrar kendi evine geri salmak oldu.
Bu maceranın videosu burada:
https://youtu.be/UnAN5tqPOms Herkese sevgiler, saygılar.