Gecmis olsun Iskender. Insallah bir daha böyie acı ve felaketler olmaz. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin ...
Çok büyük geçmiş olsun , Ülkemiz tarifsiz felaketler yaşamaktadır , acımız büyüktür .
Başımız sağolsun bölgemizin en büyük felaketini yaşadık,öğrencilerimiz arkadaşlarımız tanıdıklarımızı malesef kaybettik..Çok üzgünüz..
İskender kardeşim aynı çalışmayı yaptım denizden dürbün ile arayıp 400 lens ile görüntüleyip büyüterek arkadaşlar ve görevli su alltı aramaları ile tescil ederek tekne yönlendirdim hepimize geçmiş olsun bizimde Ezine Deresi ğzerinde yıllardır kuşları görüntülediğimiz kulübemizde denize gitti kayıplara Allahtan rahmet diliyırum Abana ve Bozkurt ilçelerine geçmiş olsun..
Geçmiş olsun İskender bey
Maalesef cok üzücü olaylar, umarım birdaha boylesi acılar yaşanmaz. Geçmiş olsun başımız sağ olsun.
Çok geçmiş olsun, umarım kayıplar artmaz. Allah yardımcınız olsun.
ülkece çok üzüldük büyük geçmiş olsun,Allah hiçbir bölgemize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah kardeşim,sabırlar versin...
Allah sabır versin. Hayatını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifa dilerim...
çok üzücü mekanları cennet olsun ...
cok üzücü
Sizin ve bölgeniz için uzaktan yapabileceğimiz birşey var mı? Bölgenizdeki selde insanlarımız için hissettiğimiz acı tarifsiz. Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun.
Çok geçmiş olsun, inanılmaz olaylar yaşanıyor, Rabbim milletimizi korusun, diyecek söz bulamıyorum...
Geçmiş olsun. Çok büyük bir acı.
Tarif edilemez bir acı, çok çok geçmiş olsun.
Büyük afet ve büyük acı. Memleketimize, insanlarımıza geçmiş olsun. Allah sabırlar versin, yaralılara acil şifalar dilerim.
Acınızı paylaşıyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Söylenecek söz bulamıyorum İskender Bey
İskender bey acımız büyük ,Allah sabırlar versin Ülkemize...
Çok çok geçmiş olsun...Umarım can kaybı artmaz...Tekrarı yaşanmaz.
Geçmiş olsun.
Çok Büyük acı, çok büyük afet. Allah sabırlar versin, Allah yardımcıları olsun. Zor durum.
Geçmiş olsun ..acınız acımızdır...