TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92807
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Küçük Çöl Toygarı

Snylm Snylm 18.08.2021 21:55:00
Dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istedim. Küçük çöl toygarının onlarca karesi olduğu halde kapak fotoğrafında TRAKUŞ kayıtlarında görseli yoktur notu var. Eklenmesi unutulmuş olabilir diye hatırlatmak istedim. Selamlar, saygılar...

kingfisher53 kingfisher53 27.08.2021 17:50:00

Nezaket gösterip bir yanıt vermek de unutulmuş. Hangisi daha acı acaba? Bir İran atasözü der ki; Uyuyan birini uyandırabilirsiniz, uyuyor taklidi yapan birini uyandıramazsınız. Bizde ki unutkanlık, mutlaka çok kısa sürede en azından bir cevap verilecektir.

Snylm Snylm 27.08.2021 20:37:00

Vardır elbet bir sebebi Ergün abi, kasıt olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmedim. Selamlar...

surgeon surgeon 29.08.2021 08:32:00

Yaz dönemi rehaveti ile bazı konularda anlık yanıt vermeler gerçeken gecikebiliyor. Burada bahsedilen konu yeni yazılımla düzeltilecek bir problem. Bu konu hali hazırda “düzeltilecekler” arasında olduğundan ve bir üye mağduriyeti olmadığından yanıt verilmemiş. Ancak yapılan uyarı için bir teşekkür cevabı da yazılmamış. Bu bir hata gerçekten. Özür dileriz. Sinan beyin hoş göreceğini umuyoruz. Sevgili Sinan dostumuzun bir kasıt olmadığını bilmesi ve söylemesi bizim için çok önemli. Elbette bir kastımız olamaz. Trakus üyelerinin neredeyse tamamının da böyle düşündüğünü biliyoruz. Aksini düşünenlerle zaten hiç bir ortak yanımız olamaz

Snylm Snylm 29.08.2021 10:31:00

Teşekkürler Hüseyin hocam, elbette herkes bu sitenin bu ailenin büyümesi ve gelişmesinden yanadır. Aksini düşünen yoktur diye düşünüyorum. Gelişmek istiyorsak her fikre açık olup değerlendirmek gerekir. Trakuş ailesine selamlarımla...

kingfisher53 kingfisher53 29.08.2021 22:41:00

Hüseyin Bey, konuyu dahil olan biri olarak ben de kendi adıma detaylı açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim. Hata, gecikme gibi insana mahsus konular özellikle de gönüllü bir organizasyon da çok doğal ve pek tabi ki hepimizin anlayışla karşılayacağı durumlar. Lütfen bu sözlerimi yapıcı olarak algılayın, biz siteye çok emek veren üyeler olarak, sitenin bir gün yitip gitmesini, tarih sahnesinden kaybolmasını, ya da değerini kaybetmesinden çok korkuyoruz ve tam da bunun içindir ki, bazen şok etkisi yaratacak eleştirilerde bulunuyoruz. Son zamanlarda bunların dozunun ve sıklığının artmasını lütfen yapıcı olarak algılayınız. Çuvaldızı yine benim şahsıma batırabilirsiniz, ama yeter ki bir toplu iğne etkisi yapabilelim. Selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT