TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Ebay

Snylm Snylm 19.08.2021 20:00:00
İyi günler, Türkiyede lens fiyatları almış başını gitmiş nikon dan canon a geçmek istiyorum ama 400 mm bile 10-11 bin olmuş. Yabancı siteler bize nazaran biraz daha uygun ama aklıma vergi kısmı takıldı. Ebaydan alınan 2.el bir ürün için vergi ödemesi var mı? Varsa yüzde kaç acaba, bilgisi olan varsa bilgilendirire bilir mi? Selamlar, saygılar...

tolgacicek06 tolgacicek06 22.08.2021 21:01:00

Amazon'dan sigma 150 600 Contemporary lens siparişi verdim ben de. Henüz gelmedi ama yanında monopodundan filtresine 2 adet hafıza kartından sırt çantasına, sigma dock'una kadar hepsi de hediye olarak geliyor ve buna rağmen Türkiye'de ön sipariş ile alabileceğim en uygun fiyatlı yerlerden birinden çok daha uyguna gelecek. Tek eksisi garantisi sadece ABD'de geçerli oluyor bunların. Bu da ufak bir risk tabii. Ben yurt dışından almanın mantıklı olduğu durumlarda kullanıyorum bu seçeenği. Çünkü maalesef ülkemizde fiyatlar çok uçuk rakamlara çıkmış boyutta...

Snylm Snylm 20.08.2021 10:26:00

Bilgilendirme için çok teşekkürler, dün bir kaç kişiye daha danıştım onlarda Türkiyeden almamın dah mantıklı olduğu söyledi.

theguide theguide 20.08.2021 10:04:00

Merhaba..bildiğim kadarıyla 10 Euro üstü gümrük vergisine tabii...alacağınız ürün eğer posta yolu veya kargo ile geliyorsa mutlaka gümrük vergisini ödemek zorundasınız. Ancak yurtdışından gelen birine rica ederseniz yanında getirmesi durumunda vergi ödemeyebilirsiniz. Dövizdeki artış fiyatları neredeyse eşit duruma getirdi yurtdışı ile buradan temiz ürün bulursanız buradan almak daha mantıklı gibi..karar sizin..ben ebAy ve aliexpres ten artık ürün almıyorum dedim gibi 10 euro ve üstü vergiye tabii..siz yine de mevzuata bi bakın son durum ne oldu ne bitti bilemem coktandır ürün almıyorum..iyi günler..

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT