Bir önceki forum sessiz sedasız habersiz yoruma kapatılmış.
Forumu yoruma kapatmak ile gerginliklerin tartışmaların önüne geçilmek amaçlanıyor sanırım. Bu çok sık olunca da bu defa ifade özgürlüğü önünde bir karartmaya dönüşüyor maalesef.
Burada pahalı ekipmanlar alınıp satılıyor, bazı üyelerimizin de maddi durumu buna yetmiyor. Yoruma kapatalım mı üyelerimiz kendilerini kötü hissedecekler diye ?
Benim sözlerim üyelere değil, doğrudan yönetime olduğu için rahatsız olanın kim olduğu konusunda şüphelerim var. Kaldı ki forumun başında burada yazmak istemediğimi 40 günün sonunda diğer iletişim kanallarından bir cevap alamadığım için yazmak zorunda kaldığımı belirtmiştim.
Cenk Bey,
Bağımsız karar veren bir heyet üyesi olarak, yüzde yüz evcil olduğunu düşündüğünüz
https://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl15@d&g=&idx=266202&title=nil_kazi#.YT7YUFUzaUk
linkteki kuşumuzun hemen sağında yer alan " tanıma uygun değil" tuşuna basmanızı engelleyen ne ?
Bağımsız ve hür iradenizi bizlere gösterebilir misiniz ? Ben de sizin geri kalan söylemlerinizi dikkate alayım.
Sizi tenzih ederek söylüyorum, Trakus yöneticiliği en iyi mazeretleri üreten, bir işin neden olmayacağını en iyi anlatan, üyelerine yukarıdan bakan onlara efendilik yapan değil, üyelerinin hassasiyetlerini dikkate alan, gönüllülük esasına göre kendinden fedakarlık yaparak sitenin eksiklerini kapatmak için çalışan kişiler olmalıdır.
Üyelerimiz yapılan adaletsizliklerden çok daha fazla rahatsızlar, neden bunları çözmeye çalışmıyoruz ?
Herhangi bir üyemiz bir hak arayışına girdiğinde çözüm üretmek yerine en iyi bildiğimiz 3 şeyi yapıyoruz sırasıyla,
- Forumu yoruma kapatmak
- Mesajları silmek
- Üyeliği askıya alacak disiplin cezası vermek.
Yanlış yapmışız demek yok, özür dilemek yok, düzeltilecek demek yok. Şu sıradan satırları neden yazamıyoruz kim engelliyor?
" Sayın üyemiz, mesajınız tarafımıza ulaşmıştır. Konu ilk toplantımızda gündemimize getirilecek olup gerekli sonuç tarafınıza sunulacaktır. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz "
Bu kadar. Sonra bu bireyle ilgili bir karar alınır herkese uygulanır. Bu kadar basit.
Bu adaletsizlikler siz çok cümle kurunca ortadan kalkıyor mu ?