Merhabalar herkese, Uzaktan takip ettim konuyu. Ben size konudan bağımsız ama biraz yakın olan kendi hislerimi aktarayım. Akabinde bir önerim olacak. Doğada vakit geçirip, bu güzellikleri fotoğrafladıktan sonra bir çoğumuzda olduğu gibi ben de "La acaba bu tür nedir" diye kendime sorduğum, kitapları karıştırdığım bazen içinden çıkamaz duruma düşüp yardım için kapısını çaldığım yerdir Trakuş. Martılar özellikle benim çok mesaimi almıştı. Civarda görülecek martıları tamamen çekersem biliyordum ki bir kez tanımladığımı bir daha kaçırmam :) Kara Sırtlı Martının kapısnı çok çaldım. Bu kara sırtlıdır artık diye epey bir foto yüklemiştim buraya. Bir fotoda Veysel abiyle şu tarz bir yazışmamız olmuştu. O bana şakayla karışık müsadesiyle şunu yazmıştı "Yorma bizide Volkan :)) Karasırtlı da çekersin Gümüş de, bizde güzel güzel izleriz." Ben de ona "Abi senin canın sağolsun :) martı olarak tanım geçtim ben, başı sonu dert değil )" demiştim. Çünkü değerli dostlar, mevzuya konu kuşumuz Nil Kazıdır. Güzel de bir türdür. Bence evcil veya değil, çok da mühim değil. Mühim olan dostluğumuz baki kalsın, doğada huzur bulalım, bu güzellikleri paylaşalım. Ergün bey, siz Nil Kazı fotosunu çekmiş oldunuz. Bu sitede onay alıp almaması hiçbir şeyi değiştirmez. Siz Nil Kazı fotoğrafı çektiniz. Evcil-değil, çok mühim değil. Bu sitede onay alıp almaması da çok mühim değil. Şimdi önerime geleyim, biz bir şeye gönül vermiş bir topluluğuz. Ufak kırgınlıklar oluyor bazen. Ben hepinizi Silifke'ye beklerim. Çaylar kahveler, künefe ve tantuniler benden. Hoş sohbetimiz baki kalsın. Saygılar, sevgiler