TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Balık Kartalı

msaltik msaltik 15.09.2021 09:56:00
2014 yılında çekmiş olduğum Balık Kartalı nın avlanma sahnelerini hikayesiyle birlikte aşağıdaki linkte paylaştım. Trakuş ta da bulunmasının doğru olacağını düşündüm

https://twitter.com/murat_saltik61/status/1438009952430346240

msaltik msaltik 20.09.2021 09:37:00

bu güzel ve aynı noktada buluştuğumuz yorum için teşekkür ederim. Bir dönem yazdığım fotoğraflarımın altına hikayesini, o an yaşanan heyecanı da ekliyordum. Ama nedense eleştiri konusu yapanlar bile oldu :) Ben de artık paylaşmıyorum. ilgisini çeken olur diye, varsa videolarımın, fotoğrafların linklerini veriyorum ve çıkıyorum. Nedense kavga dövüş başlıkları daha çok ilgi görüyor. Bildiğim kadarıyla Serkan Mutan'ın ve Ömer Furtun'un anılarını, anlarını, hikayeleştirip paylaştıkları sayfaları var. Belki bu seneki yönetim toplantısında dile gelir. Çıtayı yukarı taşıması lazım Trakuş'un her gün, her ay, her sene...

wiseguy72 wiseguy72 20.09.2021 09:02:00

Murat Bey', twitterdan takip ettiğim için hikayesini okumuştum. Çok keyifli bir hikaye okumanızı öneririm. Daha önce başka forumda da dile getirmiştim. Sitemizde bu tür hikayeleri okuyabileceğimiz bir bölümün eksikliğini hissediyorum. Fotoğraf altına yazılan hikayeler elbette var ama tek fotoğrafla anlatılmayacak kadar özgün ve farklı hikayeler de olduğunu düşünüyorum. Bunlara kolay erişimi sağlamak için "arazi hikayeleri" adı altında bir bölümün değerlendirilmesi gerektiğimi site yönetimine bu vesileyle bildirmek isterim. Sevgiler selamlar Ömer

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT