RİCA
Kuşçukız 15.09.2021 13:53:00
Bunu bir rica olacak algılayınız lütfen,
Trakus da ki kendimin ve velisi olduğum kızımın hesaplarını kapatmak, bütün kişisel bilgilerimi silmek, telif hakları şahıslara olan fotoğraflarımı da silmek istiyorum.
Maalesef öyle bir arayüzümüz yok. Facebook, Instagram hatta eBird hesabımızı kendimiz silebiliyorken, Trakus dan çıkış yok
Hal böyle olunca da rica da bulunmak zorunda kalıyoruz.
Fotoğraflarım çok kıymetli olduğu için değil, ben para harcadım istediğimi yaparım kimseye hesap vermem zihniyetinin elinde olmasını istemediğim için silmek istiyorum.
Anayasal olarak da üyelerin buna hakkı olduğunu düşünüyorum.
Teknik olarak çok zorlayıcı, sitenin yazılımına aykırı ise bunun için de hayal edemeyeceğimiz paralar harcanacak ise elle teker teker silmenizi rica ediyorum.
Buna vaktiniz yok ise, basit bir kod değişikliği ile günlük fotoğraf silme limitimi 1 den 3000 e çıkarmanızı bunun için de 24 saat süre vermeniz durumunda kendim sileceğimi beyan etmek istiyorum
Mail adresim, cep telefonu numaram hiç bir kişisel bilgimin de site de kalmasını istemiyorum.
Lütfen yardımcı olunuz, anayasal ve yasal haklarımı mahkemelerde aramak istemiyorum. Barışçıl bir şekilde ayrılıp sizlere yayın hayatınızda başarılar diliyorum.
Not: Kitap için telif hakkını vermiş olduğum fotoğraflarım kalabilir. Gerekli olduğu düşünülen ek fotoğraflarda var ise bu sürede bana bildirirseniz onları da sizlere telif hakları ile birlikte gönderebilirim.
Adına,
Ergün Cengiz