Geçmiş zamanlardan bir anons hatırlıyorum.Lütfen ayarlarınızla oynamayın, problem sistemden kaynaklanıyor.TRnin memelilerinin sancıları bunlar.Her çocuk doğarken yaşanır.Ben de 3 gün denedim olmadı sonra baktım galeri günüm gelmiş oraya yükledim.Gerçi bugün problem yok.
Şaşmamak elde değil.(rockisland ) Okan Bey in dediği gibi birkaç deneme sonrasında ben de fotoğrafı yükledim.Tutarsızlık olduğu kesin.Neyse yükledim de rahatladım :))İyi akşamlar...
Ben dün fotoforuma 4. denemede yükleyebildim.Şimdi ise 2. denemede yüklendi.IE7 kullanıyorum,Sanırım sitenin fotoğraf yükleme bölümünde bir tutarsızlık var,
23:59 itibarıyla Explorer 7 kurulu bir bilgisayardan fotoforuma fotoğraf yükledim.Saat 12:08 itibarıyla üst üste 2-3 kere denememe rağmen daha önce yapabildiğim yüklemeyi yapamadım.(exp.7 olanından) İlginç!!!Bence Murat Bey in dediği gibi explorer la değil başaka bir neden yüzünden yapmıyor.Araştırmak gerekir...
Serhat Abi iyi akşamlar dilerim.Biraz evvel gene denedim ama olmadı.Fotoğrafı yüklüyor ama göstermiyor.Acaba Explorer 8 olduğu için yapabilir mi.Sanırım Pzt. yüklemiştim ondan sonra çalışmadı.Tramem i sabırsızlıkla bekliyoruz.Memelilerin de peşinden koşacağız artık :)Selamlar...
Site yöneticileri arkadaşlar , Serkan lütfen çığlıklarımızı duyun.Yoksa arkadan gelenler yetişecek.Bakın uyarıyorum , yoksa Van dan 15 tür ile gelirim bitiremezsiniz benim türleri sonra :))Selamlar...
Ayhan merhaba,Tür sayısında arayı çok fazla açma diye yapılmış olabilir :)Selamlar...
Ayni sorun bendede var. Az once 3 kere denedim, yukledigim fotograf fotoforumda cikmiyor ve gunde 1 kere yukleme hakkiniz var uyarisida vermiyor. Mail sisteminde oldugu gibi gene kisiye ozel bir sikintimi var?Acil olarak bir kontrol ederseniz sevinirim.Selamlar