TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Cambaz Kartal

uaberkay uaberkay 17.04.2022 19:40:00
Sevgili Hocalarım, Ağabeylerim, Kardeşlerim,

Cambaz Kartalı çektiğim günden bu yana, tebriklerinizi ve ilginizi hiç eksik etmediniz. Günlerdir, eskiden beri fotoğraflarına ve bilgilerine imrendiğim birçok kuş gözlemcisini tanıma beraber gözlem yapma fırsatı buldum. Onlar cambaz kartalı ararken ben de onlar sayesinde, daha önce görmediğim birçok kuşu fotoğrafladım, birçok yeni bilgi edindim.

Benim için cambazı çekmek kadar sonrasında yaşadıklarım da çok öğretici ve keyifli deneyimler oldu.

Gördüğüm, görmediğim, yanında olduğum olamadığım herkese ilgileri ve bana kazandırdıkları için ayrıca buradan da teşekkür etmek istedim.

İyi ki aranızdayım :)

Saygı, sevgi ve selamlarımla,

Berkay.

Not: Bugün de öğlen saatlerinde kuşu fotoğraflayabildik. Umarım daha uzun süre kalır ve isteyen herkes bu türü listesine ekleyebilir.

kayrakagankus kayrakagankus 26.04.2022 22:48:00

Merhaba. Sinop, Kastamonu'ya yakın olunca bir hafta sonu benim de gitme ihtimalim var. Acaba bu kuş tam olarak nerede görülüyor?

toshi1 toshi1 18.04.2022 09:09:00

Berkay'cığım, her şey için teşekkür ederim. Stresli, çok güzel üç gün geçirdik. Sonucunun mutlu bitmesi de ayrıca keyifliydi. Sana başarılar dilerim. Selamlar.

Engin19 Engin19 18.04.2022 00:48:00

Bende seni tanıdığım için çok mutluyum Berkay'cım, tekrar teşekkür ederim her şey için, Cambaz kartal ülkemiz için gerçekten çok kıymetli bir kayıt oldu, tabi senin sayende, özellikle şunu söyleyebilirim arazide seninle beraberken gözlem konusunda ve tür bilgisi konusunda gayet başarılı olduğunu ve dikkatini çok beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Sevgi ve saygılarımla...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT