TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

17. İstanbul Bienali Çocukları Üretmeye davet ediyor

DilekveTunç DilekveTunç 12.06.2022 15:42:00
Tüm detaylar rehberde yer alıyor:
https://bienal.iksv.org/tr/haberler/17-istanbul-bienali-cocuklara-soruyor-kuslar-ne-dusunuyor

Çocukların rehberdeki bilgiler ışığında kuş gözlemi yapması, rehberdeki kuş sorularına cevap vermesi, verdikleri yanıt ile metin, resim fotoğraf, ses ve video üreterek bu projede yer alması ne kadar harika değil mi?

Çocukların ürettikleri, Temmuz ayında web sitesinden erişilecekmiş. Projede bienalle eş zamanlı kuş gözlem turları ve çeşitli atölye çalışmaları olmasına çok sevdim.

6 yaş üzeri için davet. Ama üst yaş sınırından emin olamadım. Sosyal medya hesaplarına mesaj göndererek sordum, cevap bekliyorum.

Dilek

DilekveTunç DilekveTunç 29.06.2022 23:13:00

Çocuklara: "Eylül ayına kadar yapılan gönderimlerin 17. İstanbul Bienali’nde yer almasının yanı sıra projemize yıl sonuna kadar gönderim yapılabilecektir." diye cevap geldi, bugun eposta ile.sormuştum. Dilek

DilekveTunç DilekveTunç 28.06.2022 22:37:00

ÇOCUKLARIN BİENALE KATILIMI HAKKINDA İstanbul Bienaline malesef 14 yaş üstü eserleri ile katılamıyor. Ama yapılacak etkinliklere, kuş gözlemi vb. Çocuklara eşlik eden yetişkinler her yaş çocuk ve genç katılabiliyormuş. Sevgili 14 yaş altı ebeynler rehberleri indirip okudunuz mu? İtiraf edeyim çocuk dostu bir rehber değil, oku oku bitmiyor :) Çocuklardan gelecek üretimler, Temmuz ayından itibaren proje için özel olarak hazırlanacak web sitesinde erişime açılacakmış. Dilek Dilek

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT