TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92807
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Hafta sonu muhabbeti

zaferK zaferK 18.06.2022 13:36:00
Felaket tellalı haberler ve ‘’ne diyorsun sen ,hamdolsun harika durumdayız’’ kanallarından gına gelince ZAP alışkanlığı başladı bende
bu sefer de hangi kanala girsem yayına bağlanan ‘’Bir bilen’’lerin işkencesine maruz kaldım
belgesel kanallarının bir çoğu magazin içerikli ‘’Dünyayı gezen aileler’’ programlarıyla günü kurtarmaya ,ya da onyüzbin kez izlediğimiz aslan-kaplan belgesellerini ısıtıp ısıtıp sunmaya devam ediyorlar

Bir ara ‘’Titan titana ‘’ dizilerine baktım ,sarmadı yahu
düzey yerlerde sürünüyor

Çaresiz ağır abi dizilerini izlemeye başladım
önceleri galeyana gelip EGE adalarından birine çıkartma yapmaya ,ya da ırak-suriye sınırına gönüllü gitmeye karar verdimse de olmadı
o enerjiyi bulamadım ve vazgeçtim
bu arada kendimde ciddi değişiklikler fark ettim ;artık herkese ‘’kısa ve oturaklı cümlelerle’’ akıl veriyor,çözümler öneriyordum.Gerçi bazı önerilerim mantıklı görünmese de ,ifade şeklim etkileyici olduğundan pek yadırganmıyordu

Şaka-maka derken sevdim ben bu ağır abi modunu
sanırım kuşçulukla ilgili alanlarda da uygulamaya başlayacağım gibi
örneğin ;artık tanım sayfasına nadiren gireceğim
şöyle bir denetleyip ,bazı konularda engin bilgilerim doğrultusunda öneride bulunup çıkacağım
öyle her kuşa tanım vermeyi de düşünmüyorum artık
:)
Arşivim tıka basa dolu olsa da ,artık daha seyrek fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum
ama bunun o ‘’ ağır abi ‘’ olma hevesiyle ilgisi yok
nedeni ,sanırım son zamanlarda TRAKUS’a yüklenen süper fotoğraflar
bazı üyelerimiz sayesinde fotoğraf kalitesinde ciddi artış var
gıpta ile ,keyifle izliyoruz
o kadar iyi ki fotoğraflar ;onları görünce bazen komplekse kapılıyor ,yüklemekten vaz geçiyorum
(ama hiç kıskanmıyorumki
:)
Sitemize yüklenen her fotoğraf değerlidir tabii ki
özellikle de nadir türlerin fotoğraf kalitesine bakmamak gerektiği kanaatindeyim
emek ürünü ,paylaşılan her fotoğrafın değerli olduğu tartışılmaz
Sitemiz bir fotoğraf sitesi değil ,kuş sitesi elbette ;ancak ‘’Görsellerle desteklenen bir kuş sitesi’’dir.Bir an için sitede görsel olmadığını ,sadece kayıtlardan ve anlatımlardan ibaret olduğunu düşünün
sayfalar dolusu yazsanız da bir fotoğraf veya videonun verdiğinin zerresini verebilirmisiniz.
Mükemmel karelerle sitemize değer katan ve o kareler için yoğun emek sarfeden tüm üyelerimizi kutluyorum
selamlar ,sevgiler

ulaşcık ulaşcık 20.06.2022 15:10:00

Giriş kısmındaki ruh alinizin aynısını taşımakla beraber "ağır abi" olamayacağımı anladım. Sevgiyle kalın...

zaferK zaferK 20.06.2022 15:38:00

Olmayın ,olmayalım zaten...matah bir durum değil...muhabbet ironisi...:)

yasar16 yasar16 20.06.2022 18:41:00

Ben çözümü Netflix ' de buldum , site için yazdıklarınıza katılıyorum , esen kalınız ...

mkagankarayigit mkagankarayigit 20.06.2022 20:22:00

Disney satın alabilirsiniz. National Geographic içerikleri mevcut :)

surgeon surgeon 20.06.2022 22:00:00

Siteye çok değer katıyorsunuz Zafer abi. Paylaşımlarınızı ilgiyle ve gıptayla takip ediyorum. Elinize, emeğinize sağlık..

zaferK zaferK 21.06.2022 11:05:00

Katkılarınız için teşekkürler arkadaşlar ,teşekkür ederim Hüseyin hoca... :)

latifcim latifcim 26.06.2022 19:06:00

zafer hocam size her müracaat edene cok değerli bilgileri hiç üşenmeden veriyorsunuz. Trakuş içinde parlayan yıldız gibisiniz varlığınız çok değerli selam ve saygılar

zaferK zaferK 26.06.2022 19:21:00

Estağfurullah Latif bey....biz bir aileyiz ve bazı sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışıyorum...olduğu kadar...:) Selamlar ,sevgiler...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT