TRAMEM i, Acıgöl kampında akşam ilk fotoğrafı yükleyerek açacaktık. Yine akşam programında her katılımcının en çok izlenen fotoğrafı perdede iken sahneye çağırıp tanışmamızı kolaylaştırmak vardı.
Maalesef her iki aktiviteye ne zaman ne de yer kaldı.
Ben hayatımda bu kadar yoğun ve dolu yaşamadım. Bir gece sabaha kadar yol, hiç uyumadım ve 3 gece 1-2 de yat, sabah 6 da kalk. Ben erken yatanlardandım, 3-4 de yatanları duydum, ateşin başında uyuya kalana sabah şahit oldum. Buna rağmen gün doğuşunu hiçbirimiz kaçırmadık.
Bu doğa dolu 4 günün sonunda inanın daha yeni dengemi buluyorum ki iki görevimiz var. Biri TRAMEM in geciken açılışı, diğeri yeniden derlenen fotoğraf yükleme kurallarının uygulamaya geçmesi.
TRAMEM i haftaya 27 mayıs akşamı saat 22:00 da açalım. Herkes Türkiye de vahşi olarak yaşayan , Tramem tür listesinde bulunan, doğal ortamında çekilmiş bir memeli hayvan fotoğrafını hazırlasın. 22:00 dan sonra yükleme serbest.
Sonraki iki gün çıkacak aksaklıkları toparlar, 1 Haziran da yenilenen kuralları uygulamaya koyar, biz Trakustaki bakım işlerimize döneriz.
Tramem tür listesi :
http://www.tramem.org/memeliler/?fsx=2fsdl2@d&har=tam&dl=TR