TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

TRAMEM

serhattigrel serhattigrel 22.05.2009 19:55:00
TRAMEM i, Acıgöl kampında akşam ilk fotoğrafı yükleyerek açacaktık. Yine akşam programında her katılımcının en çok izlenen fotoğrafı perdede iken sahneye çağırıp tanışmamızı kolaylaştırmak vardı.

Maalesef her iki aktiviteye ne zaman ne de yer kaldı.

Ben hayatımda bu kadar yoğun ve dolu yaşamadım. Bir gece sabaha kadar yol, hiç uyumadım ve 3 gece 1-2 de yat, sabah 6 da kalk. Ben erken yatanlardandım, 3-4 de yatanları duydum, ateşin başında uyuya kalana sabah şahit oldum. Buna rağmen gün doğuşunu hiçbirimiz kaçırmadık.

Bu doğa dolu 4 günün sonunda inanın daha yeni dengemi buluyorum ki iki görevimiz var. Biri TRAMEM in geciken açılışı, diğeri yeniden derlenen fotoğraf yükleme kurallarının uygulamaya geçmesi.

TRAMEM i haftaya 27 mayıs akşamı saat 22:00 da açalım. Herkes Türkiye de vahşi olarak yaşayan , Tramem tür listesinde bulunan, doğal ortamında çekilmiş bir memeli hayvan fotoğrafını hazırlasın. 22:00 dan sonra yükleme serbest.

Sonraki iki gün çıkacak aksaklıkları toparlar, 1 Haziran da yenilenen kuralları uygulamaya koyar, biz Trakustaki bakım işlerimize döneriz.

Tramem tür listesi :

http://www.tramem.org/memeliler/?fsx=2fsdl2@d&har=tam&dl=TR

rockisland rockisland 28.05.2009 08:17:00

Naci bey merhaba,

Sizin sorun sanırım kullanıcı adınızdan kaynaklanıyor,

Yani büyük harfle i olduğu için büyük ihtimalle,

Tramem de türkçe karakterle ilgili bir sorun olabilir

Selamlar

NACİEYP NACİEYP 28.05.2009 06:22:00

ben gene giriş yapamıyorum trameme,gelinciğin 1.fotosunu yükleme şansını kaybettim:)

lenovo lenovo 24.05.2009 02:07:00

bununda hayata geçebilmesi çok sevindirici ve heyecan verici emeği gecen herkese teşekkürler. şimdi sırada TRAKEL.org var kelebekleride unutmayalım dermişim:(

karaani karaani 23.05.2009 13:31:00

Kendi şifremle ve adımla girdim,geyik yerine bir fil gördüm,kurtlat gördüm denemek için bişeyler yazıp çıktım.

Şey gibi, kutuplara ilk giden insan gibi herşey bakir tür resmi yok isim yok,çok heyecanlı.

Yapanları kutlarım.Güzel fotolar yüklemeyi ve görmeyi çok isterim.

İyi iş oldu.

Selamlar.

NACİEYP NACİEYP 23.05.2009 05:49:00

ben trameme giriş yapamıyorum,yeniden üye kaydı yapmak istediğimde de kullanıcı adı bilgisi geçersiz karekter içeriyor diye reddediyor

rousettus rousettus 22.05.2009 23:42:00

geç olsun, güç olmasın demişler. bir yandan sabırsızlıkla beklerken; bir yandan da öyle diyorum.

bu haftaki proje ve çalışma planlarını telefondan sonra hemen değiştirdim, Serhat Bey. o saatte ne yapıp edip hatta olacağım:)

başta siz ve Serkan olmak üzere, Ömer Furtun Beyden sevgili Hanaya, bilemediğim diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyor; TRAKUŞa ilk kardeş, hepimize, vatana, millete hayırlı olsun diyorum.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT