Herkese Selamlar.
Dikkatimi çeken bir konu, başıboş köpekler (şehirde de yaşamı olumsuz etkiliyor ama buranın konusu tabiki o değil) ve başıboş kediler ile ilgili hiç bir paylaşım, bildiri vs dikkatimi çekmedi!
Belki sosyal medya ve haberlerde konu ile ilgili haberler her geçen gün dikkatinizi çekiyordur. Başıboş köpekler için ormanda yuva yapanlar ve ormandaki köpekleri besleyenlere uyarı yaptığımızda "hayvan düşmanı" ilan ediliyoruz! Halbuki Türkiye de en çok hayvansever Trakuş,Tramem ve Trakel deki üyelerdir! Sonuçta her geçen gün insan kaynaklı, endüstriyel vs kaynaklı doğal hayat kötüleşiyorken, birde sahipsiz köpeklerden dolayı kötüleşmeyi ne kadar çabuk durdurabilirsek o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Çağan Şekercioğlu hocamız da konuya dikkat çekti ama maalesef pek dikkate alındığını düşünmüyorum.
https://twitter.com/EvcilxY/status/1363190885807177730?s=20&t=c2VJLSV2cQmFKMeEFCSV5gDiğer Trakus üyelerinin de Twitter da bazı paylaşımlarını görüyorum ama pek yeterli görünmüyor. Bir grup insan bu işin çözülmesine (kötü niyetli veya çok iyi niyetli olarak) karşı çıkıyor.
Acaba , Trakuş resmi hesaplarından, özellikle tanıtan üyelerin veya öğretim üyelerinin (İnsanlara daha çok ulaşabilmek ve insanların güvenmeleri için ) paylaşımlar yapar mı ? Veya ne gibi adımlar atılabilir bu konu ile ilgili?
Konu ile ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınızı merak ediyorum,
Şimdiden teşekkürler.