Murat bey merhaba,
1. önerinize kısmen katılıyorum, olabilir ancak yorumlar türkçe olduğu için karışık bir durum ortaya çıkabilir,
2. öneriniz için ise;
Şu anda üyenin nickine tıkladığımda, profil sayfasında üyenin galeriye yüklediği fotoğraflara tıklayınca açılan fotoğraf sayfasındaki sol üst köşedeki oklarla ileri geri, yani sonraki ve önceki fotoğraf olarak dolaştığımda üyenin yüklediği fotoğraflarda geziniyorum, ama dediğiniz gibi üyenin yüklediği aynı türün fotoğrafları açılmıyor, tabi bu isteklerimiz kolay gibi görünse de yazılım açısından çok kolay olmayabilir düşüncesindeyim.
3. öneriniz ile ilgili olarak bence fotoforumda yada forumda şu anda sadece açtığınız konuya gelen cevaplarla ilgili mail geliyor, aslında diğer standart forumlarda olduğu gibi açtığınız konu değil de cevap yazdığınız konuyla ilgili yeni mesaj yazıldığında da o konuya mesaj yazan üyelere mail gelmeli bence, böylece zaten aktif olarak ilgilendiğiniz konuyu daha rahat takip edebilirsiniz,
Uzun süredir konuyu takip ediyorum ama zamansızlıktan ancak mesaj yazabildim kusura bakmayın
Selamlar