Makinem Çalınmış Olabilir!
Tumentrnc 12.01.2023 22:09:00
Öncelikle herkese merhaba. 2 gündür tüm aramalarıma rağmen fotoğraf makinemi bulamadım. Koyduğum yeri hatırlamıyor olma ihtimalime karşı evde yaşayan 3 kişi 2 gündür dondurucunun içi dahil tüm akıl almaz noktalara dâhi baktık hiç bir yerde yok. İş yoğunluğu nedeniyle 3 gündür hiç kullanmadım. Dün kullanmak istediğim zaman kayıp olduğunu fark ettim. Çalınmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Bir yerden çıkabilir umuduyla çalıntı ihbarında bulunmadan önce insan elinin girebileceği her noktaya baktım -ki teleobjektifler o kadar da minnoş değiller. Makineye takılı 600mm objektif herkesin ihtiyaç duyabileceği bir objektif değil. Piyasaya düşme, denk gelebilme ihtimaline karşı buraya da ilan vermeyi gerekli gördüm. Denk gelen arkadaşlar olursa da yardımlarını rica ediyor, şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Makine: CANON EOS R7. Ağustos başında alındı, shutter henüz 6k dolaylarında. Makinede askı yok!
Makine Seri No: 21023032000292
EF TO RF ADAPTÖR TAKILI İDİ!
Objektif: TAMRON 150-600MM F/5-6.3 Di VC USD G2. Objektif tertemiz. Henüz üzerinde jelatini mevcut. Parasoley Mevcut. Objektifin taşıma halkasında flat plate takılı idi!
Objektif Seri No: 510107