TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92807
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Güncelleme

zaferK zaferK 31.01.2023 17:10:00
Yeni çıkan ürünleri aldıktan bir süre sonra ,hiç hesapta olmayan sıkıntılar yaşayabiliyoruz.Son günlerde ilgi alanım daha çok Canon’a kaydığı için Canon’dan örnekler vereceğim.
Canon RF 100-500mm F: 4,5-7,1 ( Uzun odak mesafelerinde netleme sıkıntıları )
Canon EOS R 7 ( Otofokus ve IBIS problemleri )
Canon EOS R 10 ( Otofokus ve obje takibinde sorunlar ,bazen makinenin kendini kapatması ,bataryayı çıkartıp 10-15 saniye sonra tekrar takınca makinenin açılması
gibi.)
Bilindiği üzere hangi marka olursa olsun ,ilk çıkan ürünlerde sorun yaşanılması normal.Marka ,geri dönüşleri değerlendirerek ,daha sonra çıkan ürünlerde bu hataları düzeltiyor genelde.
Bu gibi sorunlar yaşamamak için ürün güncellemelerini takip etmekte yarar var.Sorun olsun-olmasın ,ürünle ilgili bir güncelleme varsa mutlaka ürün sayfasına girip güncellemeyi indirelim.İlgili prosedürü hatasız uygulayarak güncellememizi yapalım.
Sağlık ve huzur dileklerimle

( Not:Her zaman yazdığım gibi ;bir çok arkadaşımız zaten bunları bilir ve uygular.Hatırlatmam ,sorun yaşayan arkadaşlar içindir.)

vodo vodo 1.02.2023 09:10:00

Zafer hocam merhaba ben R5 de ilk sürümlerden birini kullanıyorum 1.2 sonrasında çıkan güncellemelerde otofokus sorunları ilk sürüme göre daha fazla olduğuna dair duyumlar aldım.Bu konuda sizin bilginiz varmı yada sitede r5 kullanan arkadaşlar bu konuda bana fikir verebilirmi? 1.7 sürümü nasıl merak ediyorum ama geri dönmekte mümkün olmadığından cesaret edemedim...

zaferK zaferK 1.02.2023 10:02:00

Bu konuda bilgim yok Selim...YouTube'a yazarak bir araştır istersen...selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT