TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92807
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Komplo teorileri !

zaferK zaferK 6.02.2023 14:38:00
Değerli TRAKUS ailesi ,
Ülke olarak bir felaket yaşıyoruz ,ölenlere rahmet ,yaralılara acil şifalar ,tüm halkımıza sabır ve metanet diliyorum

Bu bir afettir ;ülkemiz deprem kuşağında olduğundan beklenen bir olaydır.Nitekim Nisan 2022 ‘de deprem uzmanı Prof.Naci Görür hocamız Kahramanmaraş ve çevresinde deprem olması ihtimalinden bahsetmiş ,hazırlıklı olmamızı önermişti.
Bu felaketten bile nemalanmaya çalışan komplo teorisyenlerine itibar etmeyelim ,bilim ışığında yapılan açıklamalar dışında yazılıp çizilenlere inanıp düşmanlarımızı sevindirmeyelim

Selamlar ,sevgiler

jordan35 jordan35 6.02.2023 22:37:00

Zafer Abi battaniyelere zam yapanlar bile var. Gerçekten afetten yararlanmaya çalışıyorlar. Anlamıyorum ya.

zaferK zaferK 6.02.2023 22:59:00

Yanlış insanlar her zaman her yerde olabilir Yağız ;ama merak etme yurdum insanı felaketler karşısında her zaman kenetlenmiş ,tüm zorlukların üstesinden gelmiştir.Nitekim enerjisi olan herkes bir şekilde yararlı olmaya çalışyor... (1976 Van-Muradiye depreminde genç bir hekim olarak gönüllü gitmiştim.Soğuk bir kış günü idi ve yol boyunca rastladığımız tüm köyler yerle bir olmuştu...imkanların az olduğu o zaman bile, inanılmaz bir dayanışma ve enerjiyle herkes elinden geleni yapmıştı...kötü örnekler moralini bozmasın ,geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz...yeterki uyanık olalım ;gerçek dışı medya haberlerinden etkilenmeyelim.Bilim insanlarının açıklama ve önerilerine itibar edelim...bahtınız açık olsun...)

goshawk67 goshawk67 9.02.2023 10:06:00

Çok haklısınız Zafer Hocam...

devilsadvocate devilsadvocate 24.02.2023 14:41:00

Şarlatanlar, böyle dönemlerde seslerini yükseltmeyi çok sever. Akil bir insanın dikkate alma şansı yok ama çocukların bu sosyal medya şarlatanlarından korunması şart.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT