Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar dilerim.
xczcx ccv dda d
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sabır ve metanet diliyorum...
Tanışma fırsatım olmadı ama ülkemiz için çok değerli işler yaptığını takip ediyordum. Mekanı Cennet olsun. Başımız sağ olsun. Alıntı: @hakanvshakan Bu ülkeyi Önder kadar seven insan azdır. O gerçek bir vatanseverdi. İzmire deniz görmeyen çocukları getirdiğindeki heyecanını hiç unutmayacağım. Onun gibilere çok ihtiyacımız varken Önderi kaybettik. Kardeşimi kaybetmiş kadar üzgünüm @miesons önder cırık muazzam bir insandı, deniz görmeyen kız çocuklarını ne yapar eder denize kavuştururdu, bilgisi görgüsü umman kadardı. bu dünyadan iyi biri daha geldi geçti. romalıların dediği gibi: yaşadı!
Mekanı cennet olsun... Nur içinde yatsın...
Güler yüzlü, iyilik dolu, çevresine ışık saçan, değerli üyemiz. Seni unutmayacağız, nur içinde yat.
Mekanın cennet olsun Sevgili Önder .Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ,ailesi ve yakınlarına sabır ve metanet diliyorum...
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Güle güle guzel adam. mekânın ışık olsun 😪
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
mekanı cennet olsun sevenlerine başsağlığı diliyorum
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Önderin cenazesi yetişirse yarın öğlen namazına müteakip cenaze namazının kılınması planlanmaktadır, diye paylaşmıs kardesı Twitter'da. Cami bilgisini kardeşi paylaşacak: https://twitter.com/eyzira?t=we56FcMVje4KzMeOyxeVuA&s=07
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar dilerim.
allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar diliyorum
Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun. Yakınlarına bağsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.Sabr-ı cemil ihsan eylesin :(
Mekanı cennet olsun, tüm ailenin başı sağolsun!
Cenaze Mersin Erdemli ama cami bilgisine denk gelmedim
Keske tanima firsatim olsaydi. Gecip gidenler, bir bir önümüzden akip gidenler.. Su gibi, peki, ya o zaman hayat bi yalan mi? Cok uzuldum. Allah Rahmet eylesin, mekani cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum.
Mekânı cennet olsun.Nur içinde yatsın.
Ruhun şad olsun sevgili Önder, çok sevdiğin vatanında huzurla uyu... Vasiyetine uyup tiramusu dağıtacağım :-)
Başımız sağolsun, yakınlarına sabırlar dilerim.
Allah merhameti ile muamele eylesin.
Mekanı cennet olsun
DAVA, OTELE SUÇ DUYURUSU TUREB (official)@TUREBOfficial Değerli Meslektaşlar ve Kamuoyuna Adıyaman İsias Otel'den TMMOB'nin Adıyaman temsilcisi tarafından tanıklar nezdinde yapı örnekleri alındı, otel hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Aynı biçimde hareket eden KKTC 'nin açacağı davaya da müdahil olarak başvurma kararı aldık.
Allah Rahmet eylesin,Ailesine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin. Herkeste çok güzel izler bırakmış arkadaşımız, huzurla uyusun.
Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Kendisini internetten tanısam da burada dahi bize çok şey katmış kıymetli bir yurttaştı. 😔
Allah rahmet etsin. Ailesine sabır ve başsağlığı dliyorum.
Tiramisu dağıtıldı, gülündü, ağlanıldı .....
Mekanı cennet olsun.. Işıklar içinde uyusun..
Allah Rahmet eylesin. Ailesine ve yakinlarina sabirlar dilerim
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allahcc rahmetiyle muamele eylesin İnşallah
Allah Rahmet eylesin,ailesine sabırlar dilerim .
Toprağı bol olsun, güzel hatıraları sarsın ruhunu. Ailesine sabırlar dilerim.