TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Bafa gölü hk

fanus fanus 3.07.2009 08:11:00
Merhabalar.

Sabah malesef yine Türkiye ye özgü haberlerle uyandık..

"Bafa Gölü’nde tatbikat yapan yangın söndürme uçaklarının tonlarca suyu kuş yuvalarının üzerine bıraktığı ve yuvaların dağılıp yavruların telef olduğu belirlendi.."

haberin devamı :

http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=24&ArticleID=1113515&Date=03.07.2009&b=Bafada%20tatbikat%20katliami

volkanpek volkanpek 3.07.2009 11:11:00

Şaka gibi...ama tam bir Türkiye klasiği..

daha ne diyiim ben...

ersingfb ersingfb 3.07.2009 11:30:00

Bunları yapanların hiç abartısız evlerinin önüne üç beş tane itfaiyeyi getiriceksin camlardan içeri basıcaksın suyu hiç görmeden içerde kim var kim yok kapılarıda kitliyiceksin bilmiyorum artık söylenebilecek söz yok.

rockisland rockisland 3.07.2009 15:11:00

Maalesef yeryüzünde canlı olarak sadece kendilerinin yaşadığını zanneden o kadar çok insancık var ki,

Çok üzücü..............

tkara tkara 3.07.2009 16:46:00

haberin detaylari daha da ic burkucu.. kuluckadaki kuslari rahatsiz etmemek icin askerin guzergahini degistiren, avrupa da kimsenin umurunda degilken her mimari yapiya kus koskleri insa ettiren bir neslin geldigi nokta bu olmamali..

atmaca54 atmaca54 3.07.2009 16:48:00

Yazık yani yine biz insanlar ön plandayız yuva bozmak için,Bıraksak hayvanları kesinlikle kendi başlarına bir zarar almadan kendi başlarının caresine bakaçak kadar akıllılar ama ne yazıkki akıllı olmayanlar bizleriz toplum olarak yazık gerçekten de.

Geçenlerde bir başka haber istanbul sumru adasından geldi bir sürü yavru ve hayata daha henüz gözlerini açmamış bir o kadarda yumurta telef oldu,Bunada yazık yazıkki neler yaptığımızı göreçek kadar gözlerimiz kör olmuş daha ne diyelim yani.

hakbal hakbal 4.07.2009 01:00:00

Şaka gibi.Biri çimdirsin beni şaka desin bu kadar mı olur yaaa

nkaano nkaano 4.07.2009 18:08:00

Orman Bakanlığının birimlerinin kendinden ne kadar habersiz olduğu belli. Eğer Orman genel müdürlüğü Milliparklar ile görüşme yapsaydı o bölgenin önemi anlaşılırdı. Birde hava tankalrında neden uzaman ormancılar yok anlaşılır gibi değil. Genelde muhafa memurları ya da mereklılar biniyor.

hvdnsudan hvdnsudan 7.07.2009 01:09:00

1* EĞİTİM ŞAAAAAART!!!!!!

2* bu ülkede siyasilerin gücü devlet kurumlarının üzerinden çekilmedikçe; kimin nerede işe gireceğine hangi makama geleceğine diplomalar, kurslar, seminerler, kurum içi tecrübeler değilde millet vekili!!! hatırlılar ve (boş) bakanlar karar verdikçe bu ülkenin üzerinde yaşayanlar (üzerinde yaşayanlar derken bitki, hayvan, böcek, eklem bacaklı vs. ) daha çoook acı çekerler.

ey siyasiler, çekin artık ellerinizi bu ülkenin kurumlarından.

ey siyasilere bel bağlayarak bu ülkenin kurumlarına haksız kapağı atanlar bırakın gidin çalıştığınız yerleri.

ey siyasete oy veren sonrada sana oy verdim şimdi bana çıkar sağla diyen hastalıklı düşünce çık git bu ülkenin bahtından.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT