X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 515
Fotoğraflar 113860
Gözlemler 10228
Videolar 3186

FORUM

Exif

kaptanselcuk kaptanselcuk 16.09.2024 21:26:00
Merhaba, geçtiğimiz akşam eski manuel bir lens ile adaptör vasıtasıyla çektiğim fotoğraftı exif bilgileri olmadığı için yükleyemedim. Yükleme için yardımcı olabilir misiniz, selamlar.

Dakota Dakota 17.03.2025 11:02:00

Böyle bir durumda fotoğrafçının konuyla olan yoğun ilgisi ve fotoğraf sanatına duyduğu değerleri sınırlamış olmuyormuyuz. Çok özel ve sınırlı sayıda üretilmiş manuel kullanılan özel bir lens ile kaydedilmiş ve fotoğraf ile yoğun ilgili Arkadaşımızın elinde zaten kaydettiği fotoğrafın orjinali mevcut. Site yönetiminin özel gayretler ile üretilmiş kaliteli fotoğraf için pozitif yaklaşımı da ortada iken, kişisel olarak fotoğraflarına hayranlık duyduğum Selçuk beyin çok net açıklamasını yaptığı fotoğrafının yayınlanabilmesine olanak sağlayacak opsiyonun devrede olması kalite yönetimi açısından artı kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Saygılarımla.

moja moja 13.03.2025 20:09:00

çok teşekkür ederim ilginize varolun

gervaqo gervaqo 9.03.2025 23:57:00

Merhaba Alparslan bey, mesajınızı yeni gördüm, kusura bakmayın, sırasıyla menü bardan edit, en altta preferences, ve history and content credentials seçimlerini yapın, açılan preferences penceresinde Enable for new and saved documents containing content credentials kutucuğunu aktive edin, programı kapatıp açın, umarım yardımcı olur,

moja moja 25.02.2025 21:09:00

Cengiz bey selam bendede exif sorunu var PS 'de yaptığımız bu işlemin ingilizce sıralamasını yazabilirseniz sevinirim selamlar

gervaqo gervaqo 21.10.2024 13:17:00

Anladım Selçuk bey, enteresan bir kombin oluşturmuşsunuz:) İyi günler

kaptanselcuk kaptanselcuk 20.10.2024 09:40:00

Cengiz bey merhaba, ilginiz için çok teşekkür ederim, sorun PS da değil lens 1978 model makina günümüzdeki kullanılan aynasızlardan, makina lensi tanımadığı için diyafram bilgisi ve lens markasını exif bilgilerini eksik yazdığından dolayı istem kabul etmedi.

gervaqo gervaqo 19.10.2024 19:05:00

Selçuk bey merhaba, PS'de düenleme yaptıysanız exif bilgileri gizlenmiş olabilir. Sırasıyla menü çubuğundan düzenleme, tercihler ve geçmiş ve content credentials seçimlerini yapın. Açılan pencereden conten credentials içeren yeni ve kaydedilen belgeler için etkinleştir seçeneğini tıklayıp tamam tuşuna basın, PS'i kapatıp tekrar açın. Kolay gelsin,

zaferK zaferK 17.09.2024 22:24:00

Selçuk bey merhaba...sistem exif bilgisi olmayan fotoğrafın yüklenmesine izin vermez ;bu aynı zamanda TRAKUS'un kurallarından biri olduğundan müdahale mümkün görünmüyor.Selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 515  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2026 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT