X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 515
Fotoğraflar 113860
Gözlemler 10228
Videolar 3186

FORUM

Makine bekletme süresi

mindo mindo 10.11.2024 02:04:00
Merhabalar!2 yıldır r7+400 f5.6 kombinasyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum.İlk zamanlar herhangi bir sorun yaşamazken sonradan makinenin fotoğraf yazma sırasında bekletme süresinin çok uzaması sorunu ile karşılaştım,meşgul ışığı çok uzun sürüyor,deklanşör pasif hale geliyordu.Aynı sorunu arazi arkadaşım Ulusoy Hocam da r5 te yaşadı.Makineye temel reset atarak çözüm bulduğunu anlattı,denediğimde sorun giderildi fakat reset sonrası tekrardan kişisel ayarları yapınca sorun tekrarlandı.Denemelerim sonucunda yavaşlamanın sebebinin Lens Hatası Düzeltme menüsündeki Digital Lens Optimizer işlevinin açık olmasından kaynaklandığını fark ettim.Yardımcı olması dileğiyle...(Darısı bir diğer sorun olan Canon DPP yazılımının yavaşlığına)

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."Saygı ve özlemle...

gervaqo gervaqo 18.11.2024 23:37:00

5d M4'ün kullanma kılavuzunda dijital lens optimizeri aktive etmenin seri çekim hızını ciddi oranda düşüreceği yazıyor, muhtemelen sizin makinenin de kılavuzunda uyarı vardır. Ayrıca reviewlerde makineyi çok meşgul etmesine rağmen pek bir faydası olmadığını okumuştum.

abozkurt abozkurt 12.11.2024 16:50:00

Teşekkürler, aklımızda bulunsun.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 515  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2026 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT