Bursa Güzelyalı da ben varım:)
ben de varım, ayrıca çok güzel alanlar da biliyorum ;))
KKTC de = Onur Keskin, Barış Saydam, Birtan Gökeri, Aziz Atik, Hüseyin Yorgancı, Mehmet Günel, Niyazi Türkseven var...ayrıca ben ankara başta olmak üzere her yerden çıkabilirim...belli olmaz..:)
pek kuşçu sayılmam ama Kocaeli-Gebze :)
bende bursadayım arkadaşlar.
İlgilenen olursa Tunceli Ovacıktada ben varım. Mayıs başı Ekim sonuna kadar buradayım. İlim muğla görünüyo onun için yazma ihtiyacı hissettim gelmek isteyenlere duyurulur.
Yaz boyu Elazığdaydımkışları Manisadayken bir süreliğine Samsuna gideceğimkızılırmak Deltasından umutluyumelbet birgün benimde kuş fotoğraflarım tutacak birileriniselam ve saygılar....
Murat hocam bizi bırakıp nerellere gittiniz böyle, zaten ancak bir okey takımı kadardık. Şimdi okeye dördüncü aramamız gerekecek. Yakında Mustafa da tayinim çıkıyor derse kalıyoruz Tuncer hoca ile ikimiz. Siz orada otobüsle giderken biz artık Zonguldak ta bisikletle çıkarız her halde araziye. Size Bursa da bol şans diliyorum. Selamlar
Bende bursadayım. Taşınalı 1 yıl oldu. Hafta içi hafta sonu müsait günlerim oluyor. İrtibata geçen arkadaşar ile görüşebiliriz.