Kitabın 6. basımı az önce elime geçti, başta Serhat başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, elleriniz dert görmesin.
Verdiğiniz linkten siparişi verdim Ömer bey, en kısa zamanda gelir inşallah, pdf olarak da satışa çıkabilirse çok iyi olur, çok teşekkürler, selamlar,
Kitabı (6ncı Basım) İş Bankası Yayınları internet satış sitesinden temin edebilirsiniz. https://www.iskultur.com.tr/trakus-turkiyenin-kuslari.aspx
Merhaba, 6. baskı internet sitesinde alınabilir gözüküyor, 6. baskı olarak belirtmişler. Sitede duyuru olmadığı için sormak istedim. Güncel ve alınabilir Trakus baskısı linkte belirttiğim kitap mı? https://www.iskultur.com.tr/trakus-turkiyenin-kuslari.aspx
Merhaba, 6ncı baskı bu ay içinde raflarda olacak. Siteden duyuru yaparız.
Merhaba 6. baskıdan haber var mı?
Elimde ki fazla olan kitapları yurtdışından gelen kuşçu arkadaşlara hediye ediyorum. Bu şekilde destek olmaya çalışıyorum. Bazen fotoğraflı kuş kitabı görünce şaşırıyorlar bir çok kez tebrik etmişlerdi. Emeğe geçen herkese teşekkürler
Emeklerinize sağlık. Güzel düşünmüşsünüz Engin bey.
selamlar ömer hocam hediye gelmişti bana ismimin olduğu türkiyenin kuşları kitabı yurt dışından gelen kuş gözlemi yapan bi misafire hediye edilecek dpü üniversitemizde çalışan akademisyen bi arkadaşın dostuna zaman darlığından dolayı bendenden rica etti sen verebilirmisin diye umarım bulabilirim
Ömer Bey elimde olan 2 adetten bir tanesini eşimin okulunun kitaplığına hediye edilmiştir, bir kitabın ilk baskısı benim için daha kıymetli olduğu için ilk baskı elimde, tabiki elimizden geldiğince alalım hediye edelim ve her türlü katkıda bulunalım, selamlar saygılar
Aslında gönül ister ki eski baskılar gençlere, çocuklara, çobanlara, okullara hediye edilsin yeni baskıya destek verilsin :) Ama makul bir süre sonra yeni sayfaların pdf i için yayınevini ikna etmeye çalışacağım.
Ömer Bey yeni türler pdf formatında paylaşılılacak mı ?
Biraz daha sabretsin. 6ncı baskı 15-20 güne çıkacak ve 505 tür olacak. O zaman İş Bankası Kültür Yayınlarından makul fiyata alabilir.