Farklı kayıtlarmı denesek ?
zaferK 20.05.2025 12:35:00
Yıllar önce değerli bir sanatçımız fevkaladenin fevkinde bir kararla bir tarafını kestirip pembe kimlikle yaşamına devam etmeye başladı
daha sonra sanırım bir eksiklik hissedip-bu kez bir taraflarına ilaveler yapmaya başladı
dudaklar ,yanaklar ,göğüsler tamamen değişti ;öyle ki ne erkek insan ,ne de kadın insan olduğu konusunda kararsızlığa düştük
ülke olarak yıllarca bir türlü karar veremedik ,ama sonunda her halini kabullendik
Diyeceksiniz ki abi ne alaka ;nereden çıktı bu şimdi
anlatayım
maço erkeklerimiz bundan pek etkilenmediyse de birçok kadın sanatçımız ,ardından sosyete ve sonunda parası olan birçok kadın insan yüzüne ,gözüne,bir taraflarına ilaveler yaptırmaya başladı
sonunda olan oldu ,öyle ki TV de haberleri açtığımda ,birbirinin ikizi spikerler görmeye başladım
doğal görünmediği için baktıkça rahatsız edici garip bir his duyuyor insan
Gelelim konu başlığına
Biz doğal yaşam ve kuş fotoğrafçıları da sanırım farkında olmadan-bu moda girdik
artık paylaştığımız fotoğrafların tamamına yakını birbirine benziyor
tabii ki buna benim karelerim de dahil
tek-tük farklı tad veren kareler görüyoruz artık
Bazı değerli üyelerin bu konuda önerileri olmuştu bir ara ;ama pek tutmadı galiba
bence tekrar denemeye değer
klasik türün detaylı fotoğraflarına devam ,ama arada bir farklı ve etkileyici kareler de denemekte yarar var
selamlar ,sevgiler
gervaqo 20.05.2025 13:54:00 Merhaba Zafer abi, Farklı şeyler deneme konusuna daha enteresan bir örnekle girilemezdi:) Tamamen katılıyorum, çok beğenilen fotoğrafların çerçevenin büyük bir kısmını kaplayan, arka planı mümkün olduğu kadar ayrılmış ve keskin kareler olması, bu tarz karenin benzerini çekip paylaşma isteği birbirine çok benzeyen çalışmaların ortaya çıkmasına neden oluyor, bu tarz fotoğraflar tabi ki çok değerli ama kadraj, kompozisyonun kuralları dikkate alınarak düzenlenen, kuşun habitatı, gezdiği yerler vb çekim ortamı hakkında fikir veren kareler de ilgiyi hak ediyor bence. Selamlar, saygılar,