Çok teşekkür ederim.
Merhaba, Ben Youtube'a normal Photohop jpg kapak fotoğrafı ekliyorum ynine görünmüyor. Videodan kapak seçiyorum yine olmuyor. Başka sitelerde (örneğin ornito.org) en üstteki linki yani www.https. youtube... yazan linki link kutusuna yapıştırınca sorun olmuyor. Belki Trakuş'da aynı yönteme geçebilir. Bir öneri olarak sunmak istedim.
ben de video yüklüyorum zaman zaman. abladığım kadarıyla video için bir küçük resim oluşturup harici olarak yüklerseniz öyle bir sorun olmuyor. canva vb bir programda kolayca bir youtube küçük resmi oluşturabilirsiniz.
Lütfi bey videolarınızın ikiside şuan görünüyor, selamlar
Merhaba Türkiye türlerinin yurtdışında kaydedeilmiş videoları da yüklenebiliyor mu? Ben Finlandiya'dan bir ipekkuyruk videosu yükledim ama yüklenmiş görünmüyor. Arkasından Rİze'de çektiğim ipekkuyruk videosunu yükledim hemen yüklendi. Diğeri görünmüyor. Bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar.
Furkan Bey merhaba, Bu konuyu çözemedik maalesef. Anlayışınızı rica ederiz. Bir yandan yeni site altyapı çalışmamız devam ediyor, orada bu konunun çözülmesini bekliyoruz. Teşekkürler, Selamlar, Kadir
İlginiz için çok teşekkür ederim Kadir Bey, kolaylıklar diliyorum.
Furkan Bey merhaba, bu teknik probleme geçmişte bakmış, ancak çözememiştik. Şimdi yeniden yazılımcı arkadaşımızla görüşeceğiz. Size bu forumdan son durum hakkında bilgi vereceğiz. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz. Selamlar, Kadir Dabak Trakuş Video Bölümü Yöneticisi
Sorun hâlâ devam ediyor yardım edebilecek biri var mı?
Bilgisayarda aynı uygulamayla (Microsoft Climchamp) yaptığım iki ayrı videonun birinde önizleme vardı, diğerinde yok. Bilen biri varsa aydınlatsa da hatamız varsa giderelim.