X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 515
Fotoğraflar 113860
Gözlemler 10228
Videolar 3186

FORUM

Kuş fotoğrafçılığı

zaferK zaferK 2.12.2025 13:58:00
Kuş fotoğrafçılığı ile ilgili bir yazı hazırlıyordum
yarıyı geçmişken Youtube’a şöyle bir takılayım dedim
paylaşımlarda gezinirken bu gürbüz kuşçu arkadaşın paylaşımına denk geldim
videoyu izlerken ‘ Yahu bir insan kuşçuluğu bu kadarmı güzel anlatır ,kuşçuların duygularına bu kadar mı güzel tercüman olur
’’diye düşündüm ve yazmaktan vazgeçip o videonun linkini paylaşmaya karar verdim
müsait olduğunuzda izlemenizi öneririm ,mutlaka kendinizden bir şeyler bulacağınız bir video
ışığınız bol ,lensiniz keskin olsun
(Sağ alttaki ayarlar butonundan TÜRKÇE alt yazı seçeneği ile izleyebilirsiniz
)
https://www.youtube.com/watch?v=_UlfPKOVqfk

gervaqo gervaqo 3.12.2025 12:28:00

Merhaba Zafer abi, O videoyu daha önceden izlemiştim, sen linkini verince tekrar izledim, eksiği var fazlası yok denebilir, kimbilir yaşanmış ne hikayeler, sıkıntılar vardır ekleyecek, üstelik mesela benim gibi ful amatörler için işin ucunda para, kariyer, iş imkanı vs. bir çıkar da yok, sadece hobi.

AZİM AZİM 3.12.2025 10:28:00

Zafer Hocam videoyu keyifle izledim. Duygularımıza ve hislerimize tercüman olmuş. Her şeye rağmen doğada keyif ve zevk almanın bir yolunu bulmuşuz. Günün ve hayatın zorluk ve stresini atmanın da bir yolu bize göre bu olsa gerek. Ben çocukluğu köyde geçmiş biri olarak huzuru ancak doğada bulurum. Tabii bu ekonomik şartlarda da çok pahalı bir hobi olduğu da bir gerçek. Yarım kalan yazınızı da bittiği zaman okumak isterim :) Çok selamlar.

zaferK zaferK 2.12.2025 19:56:00

Teşekkürler Basri bey ,aşağı yukarı aynı duyguları paylaşacaktım ;ilaveten yaklaşan kış nedeniyle bazı önerilerim olacaktı...yakında bu sayfada paylaşırım...selamlar...

bakcasoy bakcasoy 2.12.2025 19:21:00

Linkdeki videoyu bir solukta keyifle izledim. Gerçekten de hepimizin kendini bulduğu; basit, gerçekçi ve tutkuyu da içeren samimi bir anlatım. Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler. Ama; ne olur siz yazmaktan vazgeçmeyin, zaten yarısını geçmişsiniz. çok keyifli bir yazı olacağından hiç şüphemiz yok, merakla bekliyoruz...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 515  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2026 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT