Serhat Beye, Ömer Necipoğlu Beye, Süreyya İsfendiyaroğlu'na ve emeği geçen herkese başta Samsun organizasyon ekibine yürekten teşekkürler. Samsun, delta, çok güzeldi ve kuşlar ve İstanbullu arkadaşlarımla arazide olmak. ❤️ Dilek
31 ocak - şubat tarihinde kızılırmak deltasında yapılacak fotoğraf yarışmsı için kayıt formudur, Hakime Küçük Hanife Yalçın 1 araba
31 ocak - 1 şubat tarihinde kızılırmak deltasında yapılacak fotoğraf yarışması için kayıt formudur, hakime küçük 1 araba 34 nf 1038 (ihtiyaç halinde arabama başka üyeleride alabilirim ya da başkasının ekip arkadaşı olurum.
Düzeltme: Ömer Hazar Ersoy Erkan Likos 1 araba Samsun'da Yaşıyorum
DAVET İstanbul Kuş Rasat Derneği katılımcılarımızı akşam yemeğine davet ediyor. . 31 Ocak Cumartesi akşamı Kızılırmak Butik Otelde 19:00 da yapılacak yemekde , dernek başkanı Süreyya İsfendiyaroğlu Kızılırmakta Yaban Hayatı ve Tarım konulu projesi hakında bilgilendirme yapacak. Tüm Etkinlik katılımcılarımız Derneğin ikramı olan yemeğe davetlidir. Yarışma Kayıt sırasında yemek katılımlarınızı bildirmenizi rica ederiz.
M.Akif Keskin abi hasta ben de hastayım düzelemedim etkinliğe katılamayacağız sizlere kolaylıklar diliyorum selamlar saygılar
Katılmayı çok isterdim fakat bu etkinliğe maalesef katılamayacağım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Bahar kampını dört gözle bekliyor olacağım, selamlar.
Değişiklik. Faik Boray Tek 2 kişi Kızılırmak Butik Otel 30 Ocak giriş -1 Şubat çıkış 1 araba (arazi değil, yolcu alırız, yolcu oluruz)
Ahmet Konukseven Kendi evimden katılacağım. Fevzi hocaların araçla katılacağım.
Kayıtları kapatacağımızı duyurmuştuk, ancak kontenjanın dolmaması bize üç gün daha müracat süresini uzatma imkanı verdi. Kayıt süresi 28/01/2026 tarihine kadar uzatılmıştır. Yarışma koşulları ve Parkur bilgileri 31 Ocak saat 9:00 da Kızılırmak Kuş Cenneti Ziyaretçi Merkezinde Yapılacak toplantıda duyrulacaktır.
Merhaba Müsaitlik varsa 2 kişi Adnan Bozkurt Ömer Cem Gözlüklü 1 araç Öğretmen evi
Herkese selamlar. 1 araç. Kayınvalidemin evi. Eşim ve kızım ile katılacağım. Timur Doğan Tilbe Doğan Cemre Doğan Saygılar, Timur
DEĞİŞİKLİK Dilek Geçit KIZILIRMAK BUTİK OTEL (son durum) Evren ailesinin aracına dahil oldum
Faik Boray Tek 1 kişi Kızılırmak Butik Otel 30 Ocak giriş -1 Şubat çıkış 1 araba (arazi değil, yolcu alırım, katılırım)
Özden Çetik 1 araba Bafra Öğretmenevi
Ertuğrul korkutmaz Basar taşkiner 1 araba Bafra öğretmenevi, iki ayrı oda, Cumartesi sabah katılacağız.
Mehmet Serhat Gürsoy Dilek Gürsoy Çagan Gürsoy 1 araba Bafra Öğretmenevi
Nejdet SUNGUR 1 Araba Kendi Evimden Katılacağım
Mehmet Akyüz Aslan Serhan Kaptan 1 Araba kendi evimiz
Akif Gökyokuş Selma Gökyokuş 1 araba
Dursun Bal Kızılırmak Butik Otel Araziye uygun aracım yok.
Yasemin BOYACI-Özlem ÖZYÜN 1 araba Kendi evimiz
1 Araba Kendi evim.
Şenol Evren Gezin Evren Kızılırmak butik otel 1 araba
Ali Kahveci Mehmet Akif Keskin 1 Araba iki adet tek kişilik oda Öğretmenevi veya Kadırga Otel olabilir
Ebru CEYHAN Kaan CEYHAN 1 Araba Kızılırmak Butik Otel
Dede'ye teşekkürler. Bafra Öğretmenevi olarak ilavemi yapayım
cevat Kopanoğlu, Onur Keskin 1 Araba Kızılırmak Butik Otel
Nilgün & Murat Saltık, 2 kişi, kendi araçları, kahvaltı istemiyor
Fevzi Ertekin Muhammed Topcu 1 araba Bafra Öğretmenevi
Murat Yazıcı 1 araba (İhtiyaç halinde ailemizin kıymetli üyeleri de bana katılabilir eğer araç fazlalığı olursa boş bir araca ben de dahil olabilirim.)
Altan Ersin ŞEN 1 Araba Bafra Öğretmenevi (İhtiyaç halinde arabama başka üyeleri de alabilirim ya da başkasının ekip arkadaşı olurum)