TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Arşivim Artık YOK

PYTHON PYTHON 21.08.2009 19:53:00
Geçenlerde diz üstü bilgisayarım bilinmeyten bir sebepten ötürü birden kapandı ve bir daha da açılmadı...Yetkili servisi vermeyi düşündüm ama format atarak işin kolay tarafını seçtiler...Bende yetkili servise vermekten vazgeçtim...Bilgisayardaki bilgileri kurtarabilmek mümkün müdür? Mümkünse bunu nasıl yapabilirim?

NOT: 2001-2004 arası fotoğraflarım yedekli...2004-2009 arası fotoğraflarım yaklaşık 80gb kurtarılmayı bekliyor...

Uzun bir süre fotoğraf yükleyemeyeceğimden herkesten özür dilerim...:(

MuratC MuratC 21.08.2009 20:02:00

Isi iyi bilen birileri bence kurtarir. En kotusu hard disk sokulerek baska bir yere kopyalanabilir. Dijital fotografcilikta birinci kural: Her zaman kopyala, hatta iki bagimsiz kopya... :)

Gecmis olsun, umarim kurtarirlar

ademyagiz ademyagiz 21.08.2009 22:25:00

Laptopun içindeki harddisk sökülüp bunların takılabileceği USB bağlantısı olan bir kutu ile normal bilgisayardan fotoğraflarınızı ve diğer bilgilerinizi kurtarabilirsiniz. Yalnız bu cihazlar da bazen sorun çıkarıyor. bunun nedeni bağlandığı bilgisayar da olabiliyor. Onun için sorun çıkartırsa başka bir bilgisayarda denemekte yarar var. Geçmiş olsun umarım dosyalarınızı kurtarırsınız

hamit54 hamit54 21.08.2009 22:35:00

bilgisayarı iyi bilen birisi, sizin hard diskinizi kendi bilgisayarına

slave olarak bağlayıp tüm bilgilerinizi kurtarabilir.

Geçmiş olsun Onur

selamlar...

Ercan3 Ercan3 21.08.2009 22:40:00

Bilgisayar açılmıyor derken diski görüyor mu yani diski tanıyıp Windows u yüklenemiyor ise yukarıda yazıldığı gibi diski söküp başka bir bilgisayara ikinci disk olarak (USB disk de olabilir) tanıtarak içindeki fotoğraflara erişilebilir.

Ancak bilgisayar diski hiç görmüyorsa yani setup ında diski tanımıyorsa durum çok daha vahim...

Geçmiş olsun, umarım kurtarırsınız.

PYTHON PYTHON 22.08.2009 01:25:00

bilgiler için teşekkürler...

dediğiniz yöntemi deneyecek birini bulmaya çalışırım..

karaani karaani 22.08.2009 08:55:00

Fotoğrafları ve emeği çok yanarımda site şenlenir ona sevinirim.Yeniden başlaman siteye hareket getirir.

Geçmiş olsun.İnşallah kurtarırsın.

PYTHON PYTHON 22.08.2009 20:53:00

2 dersim var alttan geçeyim onları ekipman ödülü var sonunda...o zaman arşivin gitmesine sevinirim bile...zaten 10-20 yüklemediğim tür dışında üzülecek bişey yok..:)

kortize kortize 22.08.2009 22:04:00

Öncelikle geçmiş olsun.

O tip durumlarda HD yi kurtaran kişiler var.

Ancak yüksek tutarda paralar talep ediyorlar.

Size bir uyarım olacak kendi tecrübemden kaynaklanan ;

HArd diskteki bilgilerin çok önemli olduğunu sakın karşı tarafa belli etmeyin.

Çünkü bu işin belirli b,r ğiyasası olmadığı için tutturabildiğine fiyat istiyorlar.

gayet soğukkanlı bir biçimde çok da önemli değil tarzında yaklaşmanızı öneririm.

Tabi tüm bunlar yabancı ve fırsatlı insanlar için geçerlidir.

Benden 1500 $ istemişlerdi hesabını siz yapın.

Esenkalın.

Fato Fato 24.08.2009 23:29:00

Sevgili Onur, acele etme birçok bilgisayar kurdu bu tür şeyleri kurtarıyor, Ben de ODTÜ tayfasından yardım isteyebilirim, severler ve azıcık sözüm geçer, faydam olursa beni ara 05422427042 ORDOS ta bu konuda bana destek olur, eğer geç kalmamışsam, sevgiler,

huddu huddu 26.08.2009 01:25:00

Geçmiş olsun, panik en kötüsü çözücek birisini bulmuş sayılırsın. benimde başıma geldi meşhur hirens cd si ile scandisk ile açabildim. eğer konu ile ilgili deneyiminiz yok ise hiç dokunmayın birisine emanet edin. Notebook diskleri diğer disklerden farklıdır her kutu ile bağdaşmaz diye biliyorum. bir diğeride bilgisayar garantisini bitirirsiniz.

en kısa sürede karelerinize ulaşmanız dileği ile. derdi çeken bilir. Harici disklerde garanti değildir bunun için çift diske senkronizasyon yapan özel (dual diskler var) yedeğinde yedeği. belki lazım olur.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT